ded
Jaz sem jo tudi poskusila tole dieto, pa sem se potem malce pozanimala pri osebnih trenerjih, pa ljudeh, ki so dali to skozi; pa prides do zakljucka, da ti 3 mesece takega prehranjevanja NE MORE spremeniti metabolizma ( no sej o tem je ogroooooooooomno clankov).
Sicer pa, vsakemu svoje. Ce vam gre, super. Samo upam, da zraven se telovadite, ker samo shujsan izgled nikakor ni lep. Po mojem mnenju je treba telo oblikovati ( utezi, skletce, tek, rolerji, trebusnjaki..., ce si pa na fitnesu pa sploh fajn), da zgleda lepo. 45kilske bejbe, pri katerih je ocitno, da jih je samo kost in koza, so mi neprivlacne. Ce ima pa zenska malce izoblikovan trebuscek in malo misic na rokah, ritki in tko dalje, to je pa ze lepo.
Zato sem ratala ful zagovornica telovadbe, ker sama pri sebi vidim pozitivne spremembe na telesu.
Ne me napadat, to je samo moje mnenje.
NAJBOLJ od vsega mi gre pa na zivce, ko od studentk slisim, da nimajo casa za telovadbo

Studiram, ucim se ogromno ( to faks zahteva), pa namesto da bi bila 2 ure pred tv in na netu, telovadim in se super pocutim.
Upam, da boste po tej dieti vzdrzevale tezo. Res je, da gre precej hitro dol, samo ze po logiki npr 8kg v enem mesecu nikakor ni zdravo.
Srecno