Dej poglej mal skozi okno, pejt na svež luft, pobožaj kako žival, obišči kako kolegico... pa boš vidla, da je življenje več kot le smetenje in zajebavanje folka na forumu.
kiki* napisal/-a:Če rabte lubrikant je bolš da zamenjate partnerja...al kaj?
Sweet Princess napisal/-a:kiki* napisal/-a:Jah ne vem, pač mogoč je ena od rešitev suhosti, sam to da probate z drugim...Sam to sm hotla povedat.
OT: Joj kake trapase izjave maš no. Ne da je kdorkoli občutljiv, ampak s temi tvojim izjavami res mimo streljaš...Jaoooo
missy* napisal/-a:kiki*, ce se nisi opazila, imas trapaste odg. vecini uporabnic, in ne samo v tej temi...
missy* napisal/-a:ubistvu si ti izapdla najbolj trapasta, se posebaj, ker v tem uzivas
Lopatka napisal/-a:kiki*: v čem je fora, da prideš na forum in začneš v čisto vsaki temi težit??? Daj malo se zamisli nad sabo! Res trapasta deluješ s tem pametovanjem v čist vsaki temi. Če nisi sposobna bolj spodobnega načina komuniciranja, potem se mi res smiliš.
Če se ti zdijo uporabniki na tem forumu butasti se pač odlogiraj in ne prihajaj več gor. Simpl k pasulj!
MilkyWay napisal/-a:konc kreganja punce!!!tema je lubrikant, a ste pozaableee??
BeLinka napisal/-a:o kiki ti si pa tak pametna ej, ko sploh nisi cele dneve tule gor..get a life...ko bi sej kej pametnga povedla, tak pa sam neki sereš o nečem, kar nimaš pojma..bog, da dobiš glivice pa te fant zarad tega pusti, ker itak nisi pol za nobeno rabi več..pa še rajcala ga nebi več..a ne? po tvoji logiki!
BeLinka napisal/-a:aja, pa če bi hotla tule vse u glavo jebat, kot praviš, da ti to delaš, bi na mal bol inteligenten način, da bi vsaj nekot izpadl,ne pa da bi si vsak skapira, že ob prvem tvojem postu, da se neki hočeš ven metat..pač si tak človek..sej ni nič narobe s tem..vsak ma pravico do lastnega mišljenja..eni pač mal bolj konstruktivnega, eni pač mal manj..vsi smo ljudje...zdej grem pa mal s strap on-om mojga poseksat..drugač je gej, sam sma že ful dolg skupi..js se tut sprašujem kak mu uspeva skrivat..
lp
lolitaa napisal/-a:Pismo kiki pa kaj je s tabo??Dej se mal umiri in ne tolk kokodakaj če nimaš kej pametnega za povedat.
sarci* napisal/-a:Vsak tele ma svoj vesele pravjo, kiki* bo najbrz vedla, ane
jullia_ napisal/-a:*kiki* je carka, ker mi ne dojamemo, da nas zajebava. svaka čast za tako pritajen sarkazem in diskretno ironičen podton v komentarjih. očitno bomo morale še precej žgancev pojest, preden bomo dosegle njeno stopnjo zrelosti in intelekta.
potem bomo pa mi tudi lahko hodile na forum zganjat sitnobo in iskat prepir v random temah. jeeej, komaj čakam.
(in zdej verjetno lahko pričakujem odgovor v stilu "sej si, sej si" uuuu)
MilkyWay napisal/-a:ma dejte no se je sploh vredno sekirat in prepirat in u usakem postu omenjat, da kako kiki* zmotno razmišlja, d kako nima pojma...sej vidiste d vas samo je*e no...ajde greš naprej, ne bođ se kregu za usako besedo, ki jo reče...in ona, če je en tolko zrela (!!!), ne bo skozi špikala u brezveze...kiki*: bejba če ti tle ni ušeč, lahko skidaš dol, če ti je pa tko fajn se kregat, pa se dej kregi s tvojim tipom...mislim d je 6 let zadost dolga doba, d bi lhko nastal 1. prepirček...
ostale: držte se
Buttercup napisal/-a:Sicer se nikoli ne spuščam na osebni nivo, ampak ti kiki* si pa dobesedno glupa do amena!!! Preberi vse svoje poste za nazaj in se zjoči! Tako nerazgledane in zaplankane punce na tem forumu še nisem zasledila. Suhost naj bi bla posledica: "neprivlačnosti med partnerjema", "nehigieničnosti", "starega lubrikanta" in ne vem kaj vse si še spacala v zadnjih postihŽenska pejt pod skalo živet, ker je očitno, da marsičesa iz današnjih časov nisi sposobna doumet.
Sej ne rečem, da bi to izvjavil nekdo pred 10 ali 15 leti, ko so bile stvari s spolnostjo še tabu... ampak da dandanes ne poznaš tistih osnovnih ženskih stvari je pa res sramota stoletja.
Sicer jst osebno še nikoli nisem uporabljala lubrikanta, ker mi ni bilo potrebno, ampak vseeno pa vem, da se ta stvar ne uporablja zaradi tako banalnih razlogov, kot jih navaja kiki*. Poznam ogromno kolegic, ki so že vrsto let srečne s svojim partnerjem, vendar lubrikant še vseeno sem pa tja uporabljajo... pač zaradi takšnih in drugačnih razlogov.kiki* napisal/-a:Čudno da jst nimam nobenih težav pa seksam tko že 6 let z enakim partnerjem. Mogoče ga mate pa zato kr uporabljate star lubrikant? Samo moje razmišljanje.
Ja, in vsi ljudje so takšni kot tiVsi čutijo in doživljajo stvari enako kot ti
Daj začni gledat dlje od svojega nosa.
kiki* napisal/-a:Ne, hočm sam povedat da ste mogoče ene mal preveč nehigienične in zato dobite kar že dobite tam vspodi
To bo to, ja!
Frenkie napisal/-a:^^ sam teb se pa res daKaj ne vidiš da se smešiš s svojimi komentarji?
Dej poglej mal skozi okno, pejt na svež luft, pobožaj kako žival, obišči kako kolegico... pa boš vidla, da je življenje več kot le smetenje in zajebavanje folka na forumu.
Kaychee napisal/-a::lol:![]()
![]()
Ampak nejbl smešn mi je pa, da ni ne duha ne sluha o kakem administratorju, ki bi našo kiki mal opozoru, da če ne neha z brezveznim teženjem, da jo skenslajo iz foruma.... K me smo vse dobivale takšna opozorila, če smo ble offtopic al pa tkole direktno za brez veze kšne komentarje nabijale...