Lubrikant/vlažilec

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali med sexom uporabljate lubrikant?

da
94
37%
ne
157
63%

Skupaj glasov: 251

Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

^^ sam teb se pa res da :roll: Kaj ne vidiš da se smešiš s svojimi komentarji?

Dej poglej mal skozi okno, pejt na svež luft, pobožaj kako žival, obišči kako kolegico... pa boš vidla, da je življenje več kot le smetenje in zajebavanje folka na forumu.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

Ja hvala no, eni mamo dejansko neki za delat, zdravn si pa zlo rada pogledam vaše bistoumne komentarje ki so v vsaki temi. Da se mal nasmejim. :P Ti maš pa zgleda tud dost časa, če si tko kokr vidm po komentarjih čist vsak faking dan gor?

No pa sej ni važno, pište naprej o vrstah lubrikantov, ker je fucking težko zbrat pravga, sam jst pač o tem ne vem nč, ker na srečo niti ne rabm vedt nč o tem. :)
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

:lol: :lol: :lol:

Ampak nejbl smešn mi je pa, da ni ne duha ne sluha o kakem administratorju, ki bi našo kiki mal opozoru, da če ne neha z brezveznim teženjem, da jo skenslajo iz foruma.... K me smo vse dobivale takšna opozorila, če smo ble offtopic al pa tkole direktno za brez veze kšne komentarje nabijale...
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

Jah če kej pametnega napišeš te ne opozarjajo. :P
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

Bog pomagaj, s čim se moram jaz na lepo nedeljsko popoldne ukvarjat :roll:?
Z kupom razjarjenih babnic, ki jasno krivijo samo eno osebo ..
ne vem, kaj ni bilo jasno pri njenem prvem postu?
kiki* napisal/-a:Če rabte lubrikant je bolš da zamenjate partnerja...al kaj?

meni se to zdi vprašanje na mestu ... in se nanj normalno odgovori. In dekleta so lepo odgovorila, da so taki in drugačni vzroki ..
potem se je pa po drugem postu začelo. Sicer je samo napisala, da je eden izmed vzrokov za suhost tudi ta, da te partner je privlači. Ja tudi to je razlog.
In je dobila tak odgovor. Ker je podala svoje mnenje, je bila označena, da daje trapaste izjave.
Sweet Princess napisal/-a:
kiki* napisal/-a:Jah ne vem, pač mogoč je ena od rešitev suhosti, sam to da probate z drugim...Sam to sm hotla povedat. :wink:

OT: Joj kake trapase izjave maš no. Ne da je kdorkoli občutljiv, ampak s temi tvojim izjavami res mimo streljaš...Jaoooo

missy* napisal/-a:kiki*, ce se nisi opazila, imas trapaste odg. vecini uporabnic, in ne samo v tej temi...

missy* napisal/-a:ubistvu si ti izapdla najbolj trapasta, se posebaj, ker v tem uzivas :D

In ni dovolj, da je trapasta, sedaj še teži. Ker je v dveh temah napisala, da se ne strinja s tem in tem, jo sedaj že mečejo s foruma. In seveda ji nudijo pomoč, ker se jim revca močno smili, ker je ona ob pogledu na svojega moškega vedno vlažna in nima zdravstvenih težav s tem.
kiki* se pa še kar naprej smeji in odgovarja na obtožbe s svojimi komentarji.
Lopatka napisal/-a:kiki*: v čem je fora, da prideš na forum in začneš v čisto vsaki temi težit??? Daj malo se zamisli nad sabo! Res trapasta deluješ s tem pametovanjem v čist vsaki temi. Če nisi sposobna bolj spodobnega načina komuniciranja, potem se mi res smiliš.
Če se ti zdijo uporabniki na tem forumu butasti se pač odlogiraj in ne prihajaj več gor. Simpl k pasulj!

In je prišla prva uporabnica, ki je upozorila, da bi bilo pametno zvišat nivo pogovora in nehat delat off topice, ki se pa, glej ga zlomka, niso začeli s strani kiki*, ampak "sladke princese".
MilkyWay napisal/-a:konc kreganja punce!!!tema je lubrikant, a ste pozaableee?? :evil:

Ampak, ker BeLinka še ni vzela tega dela pravilnika, kaj je to OT, je pridno nadaljevala debato. In to kar 2x.
BeLinka napisal/-a:o kiki ti si pa tak pametna ej, ko sploh nisi cele dneve tule gor..get a life...ko bi sej kej pametnga povedla, tak pa sam neki sereš o nečem, kar nimaš pojma..bog, da dobiš glivice pa te fant zarad tega pusti, ker itak nisi pol za nobeno rabi več..pa še rajcala ga nebi več..a ne? po tvoji logiki! :D

BeLinka napisal/-a:aja, pa če bi hotla tule vse u glavo jebat, kot praviš, da ti to delaš, bi na mal bol inteligenten način, da bi vsaj nekot izpadl,ne pa da bi si vsak skapira, že ob prvem tvojem postu, da se neki hočeš ven metat..pač si tak človek..sej ni nič narobe s tem..vsak ma pravico do lastnega mišljenja..eni pač mal bolj konstruktivnega, eni pač mal manj..vsi smo ljudje...zdej grem pa mal s strap on-om mojga poseksat..drugač je gej, sam sma že ful dolg skupi..js se tut sprašujem kak mu uspeva skrivat..
lp

kiki* je pristavila svoj lonček in potem so se OT s strani uporabnic kar vrstili. In na vsto je prišla tudi tista, ki je še stran nazaj pozivala k mirnemu dialogu. Ampak, ker večina uporabnic na forumu ne zna komunicirat normalno, so se seveda začele žaljivke na račun njenega intelekta in do tega, da je glupa.
lolitaa napisal/-a:Pismo kiki pa kaj je s tabo??Dej se mal umiri in ne tolk kokodakaj če nimaš kej pametnega za povedat.

sarci* napisal/-a:Vsak tele ma svoj vesele pravjo, kiki* bo najbrz vedla, ane :D

jullia_ napisal/-a:*kiki* je carka, ker mi ne dojamemo, da nas zajebava. svaka čast za tako pritajen sarkazem in diskretno ironičen podton v komentarjih. očitno bomo morale še precej žgancev pojest, preden bomo dosegle njeno stopnjo zrelosti in intelekta.
potem bomo pa mi tudi lahko hodile na forum zganjat sitnobo in iskat prepir v random temah. jeeej, komaj čakam.
(in zdej verjetno lahko pričakujem odgovor v stilu "sej si, sej si" uuuu :roll: )

MilkyWay napisal/-a:ma dejte no se je sploh vredno sekirat in prepirat in u usakem postu omenjat, da kako kiki* zmotno razmišlja, d kako nima pojma...sej vidiste d vas samo je*e no...ajde greš naprej, ne bođ se kregu za usako besedo, ki jo reče...in ona, če je en tolko zrela (!!!), ne bo skozi špikala u brezveze...kiki*: bejba če ti tle ni ušeč, lahko skidaš dol, če ti je pa tko fajn se kregat, pa se dej kregi s tvojim tipom...mislim d je 6 let zadost dolga doba, d bi lhko nastal 1. prepirček :wink: ...
ostale: držte se :wink:

Buttercup napisal/-a:Sicer se nikoli ne spuščam na osebni nivo, ampak ti kiki* si pa dobesedno glupa do amena!!! Preberi vse svoje poste za nazaj in se zjoči! Tako nerazgledane in zaplankane punce na tem forumu še nisem zasledila. Suhost naj bi bla posledica: "neprivlačnosti med partnerjema", "nehigieničnosti", "starega lubrikanta" in ne vem kaj vse si še spacala v zadnjih postih :? Ženska pejt pod skalo živet, ker je očitno, da marsičesa iz današnjih časov nisi sposobna doumet.

Sej ne rečem, da bi to izvjavil nekdo pred 10 ali 15 leti, ko so bile stvari s spolnostjo še tabu... ampak da dandanes ne poznaš tistih osnovnih ženskih stvari je pa res sramota stoletja.

Sicer jst osebno še nikoli nisem uporabljala lubrikanta, ker mi ni bilo potrebno, ampak vseeno pa vem, da se ta stvar ne uporablja zaradi tako banalnih razlogov, kot jih navaja kiki*. Poznam ogromno kolegic, ki so že vrsto let srečne s svojim partnerjem, vendar lubrikant še vseeno sem pa tja uporabljajo... pač zaradi takšnih in drugačnih razlogov.

kiki* napisal/-a:Čudno da jst nimam nobenih težav pa seksam tko že 6 let z enakim partnerjem. Mogoče ga mate pa zato kr uporabljate star lubrikant? Samo moje razmišljanje. :wink:

Ja, in vsi ljudje so takšni kot ti :roll: Vsi čutijo in doživljajo stvari enako kot ti :roll: Daj začni gledat dlje od svojega nosa.

kiki* napisal/-a:Ne, hočm sam povedat da ste mogoče ene mal preveč nehigienične in zato dobite kar že dobite tam vspodi

To bo to, ja! :lach:

Frenkie napisal/-a:^^ sam teb se pa res da :roll: Kaj ne vidiš da se smešiš s svojimi komentarji?

Dej poglej mal skozi okno, pejt na svež luft, pobožaj kako žival, obišči kako kolegico... pa boš vidla, da je življenje več kot le smetenje in zajebavanje folka na forumu.

Kaychee napisal/-a::lol: :lol: :lol:
Ampak nejbl smešn mi je pa, da ni ne duha ne sluha o kakem administratorju, ki bi našo kiki mal opozoru, da če ne neha z brezveznim teženjem, da jo skenslajo iz foruma.... K me smo vse dobivale takšna opozorila, če smo ble offtopic al pa tkole direktno za brez veze kšne komentarje nabijale...

In potem se najde Kaychee, ki se čudi kje so zaboga vsi ti velecenjeni administratorji, da naj skenslajo kiki* s foruma s svojim teženjem.
Ker po tej logiki, bi se morali na seznamu odstranjeni najti vsi teli, ki so napisani v mojem odgovoru.
Ker se offtopici niso začeli z kiki* in ker so vse te uporabnice enako krive ali pa še bolj.
Take stvari, se rešujejo preko zasebnih sporočil ... Ne veste kaj je to, pozanimajte se!

dajem NACI na vse, kar ni lubrikant in vam dajem mojo besedo, da vsak, ki se dotakne komentiranja tega posta v tej temi ali pa da bo govoril o čemerkoli drugem kot o vlažnosti/vlažilcu, bo benan s tega foruma.
Pa ne samo za 3dni.
Pa ne bit užaljene za vsak drek. Sej nismo več v osnovni šoli :roll:
Če pa nekatere še ste, pa tako ali tako nimate kaj iskati v tej temi!
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

No, kater lubrikant še kej uporabljate? V tej temi sem opazla, da večinoma Durex. Js si ga raje kupim v sex shopu, sam zgleda, da se večina ne upa it v tak shop, ker Durexovga dobiš v vsaki trgovini :D

Zdej uporablama lubrikant na vodni osnovi od Toy Joy in je super :wink:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

^^ Pa se ti kaj razlikujejo od Durexovega? (samo tko informativno sprašujem, ker sicer lubrikanta ne uporabljava)
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Ne vem, ker Durexovga še nisma mela.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Mah ni nevem kakšne razlike...
Durex je tudi mlo dražji (kao firma)...
Bom kasneje napisala katerega midva uporabljava...je pa kupjen v DM-u in je 8€ in je kar vlka flaška tako, da je dober pa še splača se ga...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Amaretto »

Mene je pa ta Durexov rdeč ful peku.. pa tak preveč pocast je.. :frown:

A priporočate kakšnega za tiste, k smo mal bol občutljive spodi :D
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Mi2 sva uporabljala od Durexa rdečga..Sam to sam takrt,k sm mela ful izsušeno nožnico..zarad KT ;) Zdej pa ne uporabljava več,niti ne vem kaj je dobr zate npr. Amaretto ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

js sm enga mela.. me je tko peklo.. da sm z vsemi opravla. no, itak z navlaženostjo nimam zdj nobenih problemov :D

vgl. raje ne kupujte nekih lubrikantov samo zato, ker so cenejši...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Mah ne ni fora zdej samo v ceni...
Jaz vem, da je un 8€ pa ga je več notr...pa je tudi vredu...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

no vidim d vas je kr neki uporabljalo durex rdečega...a pole mi ga ne svetujeste? :wink:

meni je ful dor durex ta vijola (smo ga dobili ku testerček v enih kondomih)...kao 2 v enem...masaža in topu občutek al neki tazga :)
Odgovori