hehe, mi smo tud same piz*arije delal
ko sm bla na zdravstveni smo pri Anatomiji in fiziologiji, okostnjaku zraven prfoksine ize naštimal lulčka pa jajčka in je tko znorela, da joj
Potem so sošolci iz terarija hrčka vzel (al kaj je že blo tist) in jimje ponesreč ušel po razredu, pa ga je cel klas rešval, no na koncu nam ni ratalo in smo šli po prfokso-isto in je še veljega živčnega skor fasala.No hrčka smo varno ujeli in pospravili nazaj, ampak psolušal smo pa tud dvoruno predavanje od ravnatelce.
pol sva z eno sošolko špricale eno uro pouka in pred šolo blebetale na klopci in je pršu potem po uri prfoks od kemije mimo pa sva se kao skrile za klopco in naju je vidu.Pršou je do naju in čist znoru zakva sva špricale, midve pa lih na tleh, pa jst njemu da je sošolki padla leča in da jo morva nujno poiskat in da jo že eno uro iščeva, ker leče so drage in brez njih nč ne vid.In nama je model verjeu in opraviču, pa razredničarki nč ni povedu
potem na frizerski, smo skos kadil v wcju pozim, nekateri tud v klasih.
pa sošolka je enkrat lutko za "model" zabrisala čez okn in zadela lih razredničarko k je mim pršla:D
skos smo zalival, ubistvu tko smo se upiral prfoksom k eni so bli res mal moteni.sošolka je zamudila pet minut na uro in zarad nje smo mogl kr vsi test pisat.Pa smo se grupno vsi pobral iz klasa in šli na kafe.Ko so ugotovl, da to ne gre ve tko, so nehal take delat.
ko sm bla jst enkrat dežurna pri vratih, sem šla ven na čik in se je mimo en amačka sprehajala mejhna, pa sm jo kr u šolo prnesla in mela celo dežurstvo pod mizo in v predalu in jo mečkala.
enkrat-na konc šolskega leta sem se toook skregala s prfokso matematke, k mi je ocenla zadnjo oceno z ocenimi (3,5,5) na tri in men se je šlo za pravdober uspeh in sm čist vn padla.najpre sva se pol ure kregale pa prerekale, pol sm šla pa ve in tko nerodno zaluputlna vrata da soiz pantov dol padla

seveda takoj mtko klicat domov, ampakej pol mt znorela čeprfoksa ne zna štet kok iz teh ocen pride ocena.in se je razredničarka strinjala, tko da je blo vse ok.seveda me je prasica zajebala pol in to oceno vpisala.lohk bi se pritožila sam se mi res ni več dal.
pa ukori so bli pa zarad neopravičenih, pa še to samo razrednika.
aja na zdravetsveni sm mela ukor pred izključitvijo, ker sm kršila težje pravilo-menjavo testov.krneki.

pa še in še....
skratka, kr pestro je blo.