aja, pa če bi hotla tule vse u glavo jebat, kot praviš, da ti to delaš, bi na mal bol inteligenten način, da bi vsaj nekot izpadl,ne pa da bi si vsak skapira, že ob prvem tvojem postu, da se neki hočeš ven metat..pač si tak človek..sej ni nič narobe s tem..vsak ma pravico do lastnega mišljenja..eni pač mal bolj konstruktivnega, eni pač mal manj..vsi smo ljudje...zdej grem pa mal s strap on-om mojga poseksat..drugač je gej, sam sma že ful dolg skupi..js se tut sprašujem kak mu uspeva skrivat..
lp
Joj belinka kok smo pametni . Prov vid se da ti je dolgčas v lajfu in morš kr dva posta napisat, hehe. Ja lepo no, kr še piš, men se s tabo ne da ukvarjat drugač.
*kiki* je carka, ker mi ne dojamemo, da nas zajebava. svaka čast za tako pritajen sarkazem in diskretno ironičen podton v komentarjih. očitno bomo morale še precej žgancev pojest, preden bomo dosegle njeno stopnjo zrelosti in intelekta.
potem bomo pa mi tudi lahko hodile na forum zganjat sitnobo in iskat prepir v random temah. jeeej, komaj čakam.
(in zdej verjetno lahko pričakujem odgovor v stilu "sej si, sej si" uuuu )
nevem kaj ti beres, ampak ce nisi vidla, sem napisala, da strap-on nisem se probala, in ga tudi ne mislim, lubrikant pa uporabljava res zelo obcasno, kar sem tudi ze napisala in vec al mn sva ga kupila zaradi aanalnega sexa..
ti sploh ne morš vedet kok hitr se lubrikant porabi, tak, da bolš, da ne pišeš nč več na to temo, si že povedla, da ga ne uporablaš, druga pa avtorja teme ne zanima! najbolj pametna si, kok pa veš, da se ga uporabla za strap on?
po moje tut ni panike, če je šele pred par dnevi poteku rok. čimprej ga pa res probita porabit al pa novga kupt lp