Mah...to so pač normalne punce, ki jih slikajo in retuširajo in potem take ven pridejo...meni so nekatere luštne nekatere pa pač ne...vsake oči imajo svojega malarja.
Drugače pa mene ne ganejo...morda zato ker sem reden obiskovalec nudistčnih plaž in mi golota ni tuja...saj konec koncu smo si zelo podobni...eni so očem manj prijazni eni pa malo bolj...itak je pa bistvo očem skrito
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Tamala_mrha Andreja...sej je takoj na strani na desni videointervju pa video zaklisje snemanja... zato ji nisem napisala ker je pač očitno, če je ta mesec...drugač bi že prej napisala
ryu10kyu jst Andrejo poznam v živo in je z minimalno makeupa zlo fletna in simpatična punca
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
KiLLyKa napisal/-a:Tamala_mrha Andreja...sej je takoj na strani na desni videointervju pa video zaklisje snemanja... zato ji nisem napisala ker je pač očitno, če je ta mesec...drugač bi že prej napisala
ryu10kyu jst Andrejo poznam v živo in je z minimalno makeupa zlo fletna in simpatična punca
Saj nisem rekel da niso fletne in luštne punce...želel sem povedati, da so čisto normalne punce Mene pač nobena ženska več ne fascinira s svojo vizuelno podobo...konec koncu vse kakajo in lulajo, imajo menstruacijo in ne vem kaj...ni nobene sanjske ženske kot takrat ko si majhen in posterje limaš s Carmen Elektro ali Pamelo Anderson...upam da me štekaš kaj mislim povedati
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
waw, na Playboyu so pa ugotovili, da bi bilo dobro poslikat eno, ki ima kej jošk za pokazat. Saj nimam nič proti malim, samo lansko leto jih je bilo pa čisto preveč.