^^ v bistvu se sploh ne gre za to, da bi bile ženske občutljive, ampak se gre bolj za to, da tukaj navajaš nekaj povsem napačnega... namreč, da žensk, ki niso dovolj vlažne, ne privlačijo njihovi tipi Glede na to da si ženska, ki bi lahko malo več vedela o "ženskih stvareh" in da "suhost" ni vedno posledica zmanjšanega poželenja po seksu.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 29. Feb. 2008 13:46, skupaj popravljeno 1 krat.
3x fajn pljunit pa bo šlo gladko ven pa not KT so pa izak sama kemična svinjarija in med številnimi str. učinki je tudi suha sluznica nožnice. To žal vem iz lastnih izkušenj, zato sem čeznje naredila črto. Še prej pa sem se spremenila v celulitično, tečno, depresivno, vodo-zadržujočo pošast, spodaj mi je od izsušenosti kar škripalo.
kiki*: v čem je fora, da prideš na forum in začneš v čisto vsaki temi težit??? Daj malo se zamisli nad sabo! Res trapasta deluješ s tem pametovanjem v čist vsaki temi. Če nisi sposobna bolj spodobnega načina komuniciranja, potem se mi res smiliš.
Če se ti zdijo uporabniki na tem forumu butasti se pač odlogiraj in ne prihajaj več gor. Simpl k pasulj!
o kiki ti si pa tak pametna ej, ko sploh nisi cele dneve tule gor..get a life...ko bi sej kej pametnga povedla, tak pa sam neki sereš o nečem, kar nimaš pojma..bog, da dobiš glivice pa te fant zarad tega pusti, ker itak nisi pol za nobeno rabi več..pa še rajcala ga nebi več..a ne? po tvoji logiki!