Bi mu oprostile klofuto?
kajira napisal/-a:a se je kšni to zgodil, pa je takoj prekinila zvezo? men se zdi, da je lahko govorit, ko si v določeni situaciji pa je lahko precej drugače.
Sem ravno nameravala zabevskat na to temo spet

Ko si v konkretni situaciji, mislim, da si tako močno ob tem šokiran, da ga še pustiti ne moreš. O svojem partnerju imaš pač določeno predstavo, ki je seveda lepa in vsa zazvončkljana in načičkana (sploh, ker si lahko takooo zaljubljen) in ti na kraj pameti takrat ne pride, da bi ga zapustila... Sploh, če se ti po tem na vse pretege opravičuje in dobrika... Itak, da mu oprostiš. Če pa se to začne konstantno ponavljat, mogoče pomisliš, da to ni prav.
No, seveda posplošujem... v vseh primerih itak, da ni tako

Jaz priznam, da bi mu oprostila ENO klofuto
I'm weak, I know.
Ampak samo pod pogojem, da sem jaz nekaj hudo narobe naredila. Ce bi bila klofuta "zbog fore" oz. sploh ne bi vedla zakaj sem jo dobila, pa je spet druga zgodba.
Nisem je se dobila in upam, da nikoli ne bom. Sem pa jaz nekaj podobnega naredila mojemu, ko me je spravil ob zivce - ni bila glih klofuta, ampak nekaj drugega. Me je zelo sram zaradi tega

Ampak samo pod pogojem, da sem jaz nekaj hudo narobe naredila. Ce bi bila klofuta "zbog fore" oz. sploh ne bi vedla zakaj sem jo dobila, pa je spet druga zgodba.
Nisem je se dobila in upam, da nikoli ne bom. Sem pa jaz nekaj podobnega naredila mojemu, ko me je spravil ob zivce - ni bila glih klofuta, ampak nekaj drugega. Me je zelo sram zaradi tega

missy* napisal/-a:sploh ce si z enim vrsto let, me prav zanima, ce bi ga katera pustila zaradi klofute.
Ne samo to. Recimo, da sta skupaj, vse je lepo in super, rada se imata kot nihce drug. Potem pa se enega dne skregata, ti provociras, on ti pa eno primaze. Eno in edino? A bos res zapustila to, kar ti pomeni najvec zaradi ene klofute, ki si so jo res prisluzila? Jaz ne bi.
Druga stvar je, ce je nasilen vsak dan. Tisto pa se ne odpusti kar tako. Ena klofuta pa res ni ves svet.
Foxy-lady napisal/-a:iluzija ti bi oprostila?
Čisto odvisno od situacije... Sem pa tak človek, ki zelo hitro odpušča (btw - odpustila bi mu prevaro, v to sem skoraj prepričana).
Žal spadam v skupino "trapastih bab", katerih glavna lastnost je naivnost in ki so mnenja, da jim brez določenega moškega živeti ni... In po tej logiki bi mu skoraj verjetno oprostila... A po drugi logiki - imam tako grozno močne kriterije pri izbiri moških, da preden se brezglavo zaljubim, izvedem javnomnenjsko raziskavo in naštudiram njihov psihološki profil

iluzija a si ti mogoce kaj v sorodu z mano? Jaz sem namrec popolnoma ista. Šibka, naivna in "trapasta baba".
In tudi jaz sem se malo pozanimala o mojem, preden sem izjavila "I do".
Oprostila sem ze res marsikaj, celo take stvari, pred katerimi se klofuta lahko samo skrije. Vem, da sem nora, ampak taka sem. Prevec se navezem in ni sans da to izgubim. Pa klofuta gor al dol.

Oprostila sem ze res marsikaj, celo take stvari, pred katerimi se klofuta lahko samo skrije. Vem, da sem nora, ampak taka sem. Prevec se navezem in ni sans da to izgubim. Pa klofuta gor al dol.

Čeprav tudi te "raziskave" niso čista garancija, da te ne bo mahnil, ker itak pač... Never know. Ampak kot sem že nekaj strani nazaj povedala - nekatere prav silijo v to, da te mahne (in ne rečem, da je to izgovor), jaz definitivno ne. Ne počni tistega, česar nočeš, da bi drugi storili tebi. Če boš ti spoštljiv do drugega, bo tudi on do tebe (vsaj po univerzalnih pravilih

No... Bi pa še tole rada povedala:
Foxy-lady napisal/-a:Ena klofuta pa res ni ves svet.
Ne bi se bolj mogla strinjat s tem. Tako kot nimamo garancije pri tem - "enkrat me je mahnil, verjamem, da me nikoli več ne bo", tako nimamo garancije pri tem, ko govorimo "če te enkrat mahne, te bo tudi drugič".
Vsak posameznik je oseba zase, vsak drugače reagira, vsak bo drugače "nadaljeval" svoje klofutanje - nekdo bo nehal, nekdo bo to počel še naprej, nekdo petnajsti pa se bo nad tabo raje izživljal z verbalnim nasiljem.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
ja iluzija pa foxy-lady, ena klofuta res ni cel svet! no te tip mahne, pa mu oprostiš, pa bo nekaj časa vse ok in lepo... mogoče celo par let! kaj pa če potem spet pride do klofute?? ne vem no, živela sem v nasilni družini, kjer je foter zadnje 3 leta, kar smo še živeli skupaj, mamo konstatno žalil,in tudi kdaj kakšno klofuto dal! zato zase vem,da nebi nikoli oprostila da me tipson vdari! no odpustila bi, samo nebi pa se več vrnila k njemu!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)