Kaj naj storim, da ga dobim?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

iluzija napisal/-a:Glede na to, da se med seboj pogovarjata tudi o vama, ga direktno vprašaj, če imaš in koliko imaš možnosti, da bi bila nekega dne skupaj.
Men se to zdi zelo kontraproduktivno.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

orhideja1 napisal/-a:Poleg tega se bojim, da bi se takšnega vprašanja ustrašil in bi zbežal stran. :(
Od kod to zensko prepricanje, da se vas tipi ustrasijo? Prov nic se vas ne bojimo. To kar same sebe tolazite, da se je tip ustrasil, je v resnici ponavadi to, da ste izgubile privlacnost. Naprimer, ce sprasujes take kozlarije kot kok imas sanse ti garantiram, da izgubljas na privlacnosti.Bog ne daj, da tip kaj takega vprasa. Njegove sanse grejo iz 100% na 5%.
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objava Napisal/-a Dorotheia »

Mahagonij napisal/-a:
iluzija napisal/-a:Glede na to, da se med seboj pogovarjata tudi o vama, ga direktno vprašaj, če imaš in koliko imaš možnosti, da bi bila nekega dne skupaj.
Men se to zdi zelo kontraproduktivno.

Se strinjam z Mahagonijem.
Ravno zato imam tudi sama en tak "problem", ker jaz nisem tak tip ženske, da bi "silila" v nekoga oz. sem mnenja, da če sem npr. nekomu všeč, da bo že sam pristopil do mene in mi povedal v katerem grmu zajec tiči. Ker že tako so mi všeč komunikativni in samozavestni tipi, taki pa se ponavadi kar hitro zjasnejo. :roll: Razen v primeru, da še sami ne vejo kaj bi radi. Zato se bom tudi v mojem primeru raje umaknila nazaj. Po domače povedano - obupala sem. :?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Mahagonij napisal/-a:
orhideja1 napisal/-a:Poleg tega se bojim, da bi se takšnega vprašanja ustrašil in bi zbežal stran. :(
Od kod to zensko prepricanje, da se vas tipi ustrasijo? Prov nic se vas ne bojimo. To kar same sebe tolazite, da se je tip ustrasil, je v resnici ponavadi to, da ste izgubile privlacnost. Naprimer, ce sprasujes take kozlarije kot kok imas sanse ti garantiram, da izgubljas na privlacnosti.Bog ne daj, da tip kaj takega vprasa. Njegove sanse grejo iz 100% na 5%.

Ja a sem jaz kaj drugega rekla kot ti :roll:
Pomoje ne moreš do nekoga pristopit in vprašat za šanse, vsaj pri meni to ne vžge, da bi me tip to spraševal.

Mislim, da so druge možnosti za izražanje ljubezni, potem bo nasprotnik že zaznal za kaj se gre.

Kriza pa je, če sta oba sramežljiva.
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objava Napisal/-a Laurica* »

Ma najbols je, da se use skupi spontano odvija pomoje.. Js sm enmu kr rekla takoj da mi je ful usec, pa ne vem kaj sm misnla. Pa sm use pokvarla. Neki casa nazaj pa se menm z njegovo sestro, pa mi je po ovinkih povedala, da ma raje spontanosti, pa takrat je clovek se najbolj preprican, kr ko ti nekdo kr tko na hitr rece, da ti je usec, se kr zgubi, pa ne ve kaj bi.. pomoje je bols da se najprej mau spoznavata, pa clouk pol dejansko ugotovi, da si ful uredu oseba.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Laurica* napisal/-a:Ma najbols je, da se use skupi spontano odvija pomoje.. Js sm enmu kr rekla takoj da mi je ful usec, pa ne vem kaj sm misnla. Pa sm use pokvarla. Neki casa nazaj pa se menm z njegovo sestro, pa mi je po ovinkih povedala, da ma raje spontanosti, pa takrat je clovek se najbolj preprican, kr ko ti nekdo kr tko na hitr rece, da ti je usec, se kr zgubi, pa ne ve kaj bi.. pomoje je bols da se najprej mau spoznavata, pa clouk pol dejansko ugotovi, da si ful uredu oseba.
Ja ok, takojsne proklamacije ljubezni so slaba stvari. Ampak ljudje se pa tut slepijo s to "spontanostjo". Nic se ne zgodi samo od sebe. Skoraj vedno nekdo aktivno dela nekaj na tem, ponavadi so to moski, tko da zenske potem mislijo da je spontano. :P
Verjemte mi, da je posebi preveru ce ima kondome s sabo tisto noc. :P
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Mahagonij napisal/-a:Ja ok, takojsne proklamacije ljubezni so slaba stvari. Ampak ljudje se pa tut slepijo s to "spontanostjo". Nic se ne zgodi samo od sebe. Skoraj vedno nekdo aktivno dela nekaj na tem, ponavadi so to moski, tko da zenske potem mislijo da je spontano. :P
Verjemte mi, da je posebi preveru ce ima kondome s sabo tisto noc. :P

hahaa :lol: in ženske-take "bjonde" k smo, pa itk ne vidmo kej se plete tipu po glavi je tko? :wink:
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Mja, tipom se res use sort podi po glavi. Sam itak use zenske vemo kaj :D To pa vemo da jim je v naravi, pa se sploh ne cudmo vec :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Kako teče zadeva?
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka

sam res.. dolzna si nam porocilo :D
metuljcica46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a metuljcica46 »

kdo jst...??

ma pr men nč novga pa še ne bo zgleda...ma važno mi je da je on srečen...sm pa prepričana ko bova oba spet samska pač takrat se bo 100% kej zgodl, ker so ful videvamo....in vem da bomo ostal do takrat dobri kolegi...in to mi je v tem trunutku najbolj pomembno, da me še bolj spozna....

bomo vidl kaj bo čs prinesu če pa bo kaj novga boste pa vsekakor zvedl...upanje umre zadnje, pravijo ;)

pozdravček
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Ojla, Orhideja tvoj odgovor čakam.
ančic
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: raj na zemlji

Neprebrana objava Napisal/-a ančic »

nekatere že poznate mojo zgodbo, sedaj pa mi pomagajte ga dobit nazaj...boli, ko ga ni...kaj naj storim, da si ga pridobim nazaj...bolj kot me on odbija, bolj me on privlači...bolj, kot ga prosim, se mogoče ponižujem, bolj ga to odbija...
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

ančic napisal/-a:i...bolj, kot ga prosim, se mogoče ponižujem, bolj ga to odbija...

saj si si že sama odgovorila, česa NE počni ... sicer pa nikogar ne moreš prisiliti, da bi bil s teboj in če on ne čuti (več) enako, je bolje, da se vse skupaj konča. dokler tega sama ne dojameš, ti nihče ne more pomagat. pa srečno :wink:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Oh tile tipi. Sploh se ne ukvarjam več z njimi :(
Odgovori