Strap-on seks
Preveč predsodkov, preveč kompleksov. Glede tega, kar je kiki* rekla se lahko samo smejem. Sem sicer biseksualka, ampak 100% nisem moški v ženske telesu
Vse kar je drugačno je itak bolno. Ampak sej to so nekoč mislili tudi za homoseksualce. Sej ok. Ti ni všeč-ti pač ni všeč. Ampak ohranjaj svoje mnenje na nekem nivoju s katerim ne žališ drugih. Vse te stvari so IGRICE. Tudi sado-mazohizem ne pomeni, da imaš tudi v resničnem življenju željo po nadvladovanju ali podrejanju. Pa sej folk tega ne prakticira vsak dan, niti vsak mesec ne.

And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Smetka_ napisal/-a:moj prvi tip je bil itak napol peder,kar se je kasneje izkazalo za resnično, in je tudi nabavil to strap on zadevo...takrat sem bla neki zaljubljena,in čeprav se mi je resno gravžalo tisto navezat okol sebe in sem se počutila čisto nežensko sva to počela.
Tega danes ne bi več počela,nikoli,pa če mi plačaš. Tipu bi pa rekla naj si tipa najde,mene pa pusti pri miru.
O bože

Če bi mel moj kake take popadke, bi mu tud rekla, naj si tipa najde, ker je očitno (latentni) pedr ... mene ne bo noben prepričal, da si hetero tip lahko želi nabijanja v rit. Zase pa tudi vem, da bi se počutila ko en freak s to strap on zadevo gor ... zamenjani vlogi. Hočem, da tip nabija mene in ne obratno.
Sp3lca napisal/-a:Ti ni všeč-ti pač ni všeč. Ampak ohranjaj svoje mnenje na nekem nivoju s katerim ne žališ drugih.
Evo točno tko

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
kiki sploh si ne morem predstavljat kak dolgočasna si v pojstli s tipom, če maš pa kr neke predsodke. a ne razumeš, da tipom (skor vsem) paše če jih tam okol ritke al pa z dildotom. sam, če si sama neka zavrta pa se ti vse gabi ti itak tega ne bo pokazu al pa povedu. a js sm tut pol nenormalna če to s tipom vsake tolk delama? dej no. pol je lahko vse sick, sam če partnerja v vsem kar je drugim sick uživita (izključujem vmešavanje živali, otrok) ni nobenga problema. lahka ti je sam žal, ker ne probavaš novih stvari. mogoč si pa tvoj partner želi, da ga divje pof.... z dildotom u rit pa ti ne pove 

- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Še en OT: Kiki mejčkn pazi na svoje izražanje, bo kmal preraslo na žalitev. To pa na forumu ni dovoljeno. Ok, izraziš svoje mnenje, ni pa se treba zgražat nad folkom, ki ni istega mnenja k ti. Če ti je tema sick, pol komentiraj v drugi, ki je bolj po tvojem okusu. Ok, men je tale strap on tut
ampak se ne zgražam nad puncami ki jim pač to paše. Usakmu svoje. Nekaterih mojih dejanj tut niso odobravali in smo se žalili use povprek...amoak smo se po opozorilih nadrejenih usi skupi lepo umirili. In od takrat še kako upoštevam to pravilo!
Tko da res se mal skuliraj, če ne te bo še kera nadrejenim zatožla, pa boš šla u Banovce!

Tko da res se mal skuliraj, če ne te bo še kera nadrejenim zatožla, pa boš šla u Banovce!
Ok. Gremo lepo spet od začetka. Verjetno se vsi bolj ali manj strinjamo, da je moška prostata erogena cona. Eni si zato radi masirajo jajčka, eni pritiskajo na presledek, tisti, ki imajo radi bolj intenzivne občutke si jo dražijo od notr. Jst ne vem v čem je zdej tuki stvar bolana. Če ni bolno, da me uživamo med dotikanjem G-točke, tako uživajo tudi oni v tem. In smešno je, da je zaradi tega nekdo prikrit gay. Gay si, ker te privlačijo moški, ne pa zato, ker si pač dražiš prostato.
And if your head explodes with dark forebodings too
Men je to čist mimo - prvo kot prvo, dvomim da bi lahk kterga fanta v to prepričala (niti mu ne bi upala predlagat, ker bi lahk to vzel kot žaljivko, bog ve), druga stvar pa - za nč na svetu ne bi tega delala ker se bi počutla tak bedasto da kr brezveze. Če kdo to dela, ga čist nč ne obsojam, js pa nočem met nobenga opravka s tem. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
lol, kako so eni zadrgnjeni. me zanima, kako bi definirale normalnost ter če se same smatrate za normalne. jst ne poznam človeka, ki bi bil "normalen" (po zahodnoevropskih namišljenih standardih) v vseh pogledih. normalnost ne obstaja.
po mojem mnenju ni česa takega kot ekskluzivna homo/heteroseksualnost, ampak smo v osnovi vsi biseksualci, bolj ali manj nagnjeni k enemu ekstremu, kolikor nas pritisk družbe prepriča v to. tako da če ima kdo (rahla) homoseksualna nagnenja, se mi to ne zdi nič tako nenormalnega ali slabega, kakršno konotacijo nekatere pripisujete v tej temi. jst nikakor ne bi pustila partnerja, če bi bil biseksualec ali bi zgolj hotel malo eksperimentirati. sicer sem pa hodila z biseksualcem in ni nikoli nakazal želje, da naj ga v rit. se mi zdi dokaj irelevantno. valda lahko partnerjeva želje po tem pomeni, da je morda latentni homoseksualec (pa kaj pol, itak smo to po malem vsi, sam smo nezavedno zatrli nezaželjena nagnenja), ni pa to nekaj, kar bi bilo "sick".
po mojem mnenju ni česa takega kot ekskluzivna homo/heteroseksualnost, ampak smo v osnovi vsi biseksualci, bolj ali manj nagnjeni k enemu ekstremu, kolikor nas pritisk družbe prepriča v to. tako da če ima kdo (rahla) homoseksualna nagnenja, se mi to ne zdi nič tako nenormalnega ali slabega, kakršno konotacijo nekatere pripisujete v tej temi. jst nikakor ne bi pustila partnerja, če bi bil biseksualec ali bi zgolj hotel malo eksperimentirati. sicer sem pa hodila z biseksualcem in ni nikoli nakazal želje, da naj ga v rit. se mi zdi dokaj irelevantno. valda lahko partnerjeva želje po tem pomeni, da je morda latentni homoseksualec (pa kaj pol, itak smo to po malem vsi, sam smo nezavedno zatrli nezaželjena nagnenja), ni pa to nekaj, kar bi bilo "sick".
kiki še enkrat: gej je moški, ki čuti nekaj do istega spola, ga vburja moški! da mu paše masiranje prostate je pa tak normalno. in tut tvojmu paše!!!pa je zato gej?? pa tvoje izjave o suhosti nožnice...ajej, pač si še mal neizkušena, sej bo.
govoriš kr neki, sploh ne veš ka govoriš..utemelji svoje izjave!
govoriš kr neki, sploh ne veš ka govoriš..utemelji svoje izjave!