Shannon napisal/-a:olilika napisal/-a:jaz nisem marala mlajsih imam fanta ko je 17let starejsi od mene in prav uzivam z njim
Pr teb bi blo že kaznivo, če bi imela mlajšga. Počaki par let.
Vse to okoli "starejši so ful zrelejši, bla bla" je ful smešno. Lahko so ravno taki kreteni kot vrstniki ženske, katera se jih tako otepa. Ali pa ne, tu ni pravila. Imajo pa starejši pogosto boljši avto, keš, službo ... vse to pa privlači (predvsem) najstnice, ker njihovo vrstniki tega pač nimajo.
To je res, kar si zadnje napisala, ker je ena moja bivša sošolka iz sš imela 10 let starejšega tipa, ki je že imel izpit za avto in je potem hodil po njo v šolo, da so sošolci in drugi lahko postali zavistni (določeni). Poleg nje še poznam par takih primerov. Obstajajo pa tudi taki kot ena, ki jo poznam in ima 12 let starejšega tipa in ko sta začela hodit, je bila ona stara 18 let, on je seveda že imel službo in avto, ampak sta še zdaj skupaj in jima laufa, čeprav je ona začela hodit z njim, ko je bila še najstnica. Po mojem ni nič slabega v tem, dokler se ne gre samo za neko postavljanje pred drugimi, da imaš tipa, ki je x let starejši in ima keš itd. Meni je všeč 14 let starejši tip, ampak ima žal že punco.

Ampak glede na to, da ga dobro poznam, je za svoja leta zrel in odgovoren, preprosto ima nekaj kar mlajši nimajo. Stvar okusa pač.

Diamonds are a girl`s best friend.