Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

flomaster
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a flomaster »

jaz sem zlo slabo...20 let bom
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

^^ to si pa še zelo mlad in verjemi mi, da imaš še vse lepo pred sabo in da te kaj kmalu čaka nekje nekaj novega, bolečine bo konec in tud zate bo posijal sonček.
trenutno mojim besedam prav nič ne verjameš, sam ti lahk iz izkušenj povem, da se da in da je slej ko prej veliko lažje.
veš tud sama sem mela svojga bivšega dost ( preveč ) rada, vse bi zanj naredila, in ko sva šla narazen ( prvič ) mi je blo dost hudo. sva kasneje še enkrat po parih mesecih nazaj prišla, samo ni šlo in sva dokončno zakjučila vse skupaj. zdaj lahko rečem, da mi je res velik boljše brez njega, čeprav je še vedno malo prisoten v mojem srčku, samo ni to več ljubezen kar čutim do njega in si ne predstavljam kako bi bilo, če bi bila spet skupaj :nein:

karakterno sva si bila zelo podobna in mogoče je tud to razlog, da nisva funkcionirala skupaj kot par, ampak on ni zadovoljil vseh mojih potreb :oops:

tebi flomaster pa želim, da čimprej in po najlažji poti ( čeprav sama ne vem odgovora kakšna pot naj bi to bila ) želim, da si spet povrneš nasmeh na obraz, da ti posije sonček, ki bo odpihnil oblake in dež stran :bussi:
flomaster
Sramežljivka
Sramežljivka

ne, ne iščem jaz nekih nasvetov kako pa kaj, jaz vem da je potreben čas, moreš pri sebi razćistit jaz pa tega še nisem sposoben. težko si razlagam stvari. jaz mam tako prepričanje da je boljše pustit bolečino ki razjeda naj peče naj boli, ker drugega enostavno ni mogoče narediti, razen če si sam pomagaš z nekimi brezveznimi vtepanji v glavo ni me vredna/vredn, ne rečem če je bil konec zaradi varanja ali česa podobnega te te res noben takšen ni vreden.
jaz raje pogledam na stvar iz prespektive osebe ki je zapustila svojega dolgoletnega partnerja, kako ona/on gleda na to. to me bolj zanima, ampak brezveze si je s tem glavo utrujat.
lahko pa rečem, da ti drugi partner lahko pomaga, ker se z njim zamotiš, nekako ti ni tako hudo. ampak tudi če pravijo idi v družbo spoznavaj ljudi, eh v družbi se lahko smejiš samo ko pa prideš domov pa si sam pol pa se zamisliš pa vidiš kak je na stvari. moj način je da se s tem sprijazniš, da pač pustiš naj ljubezen živi dalje srečno, koliko bo že lahko.

ja življenje ni praznik.
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a črnamamba »

jaz sem tudi glih končala vezo...najslabše e da sva perfektna za skupaj...ko bova starejša ...vsaj on...ima 24let..na kratko-primla sva se ker si jaz želim odprt odnos,kjer se vse pove najprej partnerju....kjer se ne dopisuješ z nekimi tujci in jim razlagaš vse o svojem življenju....kjer sta partnerja tim..in ne more noben vtaknit prst v vajino vezo....ker vesta vse o drugmu....
on pa je to obrnil kot ljubosumje...kar seveda je...ampak je do tega prišlo,ker ni bil to kar sem napisala zgoraj...ni il odkrit..pa ni me nikoli prevaral...al kaj podobnega..sam ni bil odkrit...
piše mi naj razmislim o vsem, da me ljubi, ampak da ne morem imet kontrolo nad nobenim....
zdej kot zdej sem se odločla ga pozabit.....sskupaj sva 2 leti...hudo mi je....ampak tudi ko sva skupaj sem trpela zaradi zgoraj omenjenega..
sem res zmedena....ne more bit tako...če se ne bi ljubila ali se res vidla skupaj v prihodnosti...bi blo lažje...zdej pa je hudo...a me kdo razume?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Mogoče res nekoliko preveč zahtevaš od njega. Nekaj zasebnosti je pa vseeno potrebno imeti...seveda do neke mere. Lepo da razmišljaš, da sta kot tim ..a kljub temu sta človeka, ki živita vsak svoje življenje. On gotovo to razume kot omejevanje in čuti, da ne more "dihati"...zato....dopusti nekaj svobode :wink:
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a črnamamba »

hvala za te besede...ne morem se prepričat v to...ne morem se spremenit....ne vem kaj naj....
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Do bivšega nimam več tistih čustev, kot sem jih imela, ko sva bila še skupaj. Malo imam mogoče slabo vest, ker vem, da si me želi nazaj, pa jaz nočem. Upam, da ne bo preveč razočaran. Sicer pa ne vem zakaj bi me to preveč skrbelo, saj je on takrat zelo grdo ravnal z mano. Sem pač nežna dušica. S sedanjim sem zelo srečna. On je res pravi zame. Nisem si mislila, da se lahko s kom res tako lahko ujameš.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

ženska napisal/-a:Do bivšega nimam več tistih čustev, kot sem jih imela, ko sva bila še skupaj. Sicer pa ne vem zakaj bi me to preveč skrbelo, saj je on takrat zelo grdo ravnal z mano. Sem pač nežna dušica.

kot bi sama te besede povedala, čeprav na momente še sama ne vem kako b odreagirala, če bi on hotel nazaj priti ...
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a duncy »

BIBI21 napisal/-a:
ženska napisal/-a:Do bivšega nimam več tistih čustev, kot sem jih imela, ko sva bila še skupaj. Sicer pa ne vem zakaj bi me to preveč skrbelo, saj je on takrat zelo grdo ravnal z mano. Sem pač nežna dušica.

kot bi sama te besede povedala, čeprav na momente še sama ne vem kako b odreagirala, če bi on hotel nazaj priti ...

tud js se strinjam z obema..in z svojim obnasanjem ter zavracanjem je unicil vso ljubezen in vsa custva ki so bila prisotna...ceprav on si zeli, da bi se se obcasno videvala, ampak sm js zaklucla s tem, ker se mi enostavno ne vec z njemu obremenjevat po vsem tem kar mi je naredu. Ce nekdo po dveh letih odide brez razloga,brez besed,ces da se more pri 25ih se mal znoret(to mi je povedu po 2mescih k sma koncala), vendar me ma ful rada ampak ne more bit v zvezi... :roll: ti to kirmu drugemu govor ja... :twisted:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Ja ... Čeprav ni slab fant in ga po eni strani razumem zakaj je to naredil (finančne težave, težave s študijem in straši). Ampak jaz v isti situaciji ne bi naredila tega osebi, ki jo imam rada. V težkih trenutkih naj bi nam bil partner v oporo in ne ovira.
Uporabniški avatar
Star.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Star. »

Jzt pa moiga se zmer tko pogresam da je kr joj =(. Skupei pa nisva ze 8 mesecev. Tut vidva se ne tok pogost..ampak negre mi iz gLave in spLoh nevem kai nei nardim. :cry:
flomaster
Sramežljivka
Sramežljivka

pa sej ne moreš nič naredit, stranski učinki ljubezni so to. more te bolet, moreš plačat pa čeprav nisi nič kriv. jebi ga tako je življenje
Uporabniški avatar
miskica1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

!

Neprebrana objava Napisal/-a miskica1983 »

Pozdravljeni vsi skupaj !

no spet se po dolgem času oglašam. moram povedati da sem zelo vesela, nasmejana in nič več žalostna, ne mislim več nanj....ne zanima me več kaj počne, kje je, s kom je....ful sm ponosna sama nase. no, da povem razlog za tole....v moj srček počasi ampak počasi vstopa nekdo drug....metuljčki letajo vse okoli mene....

no samo to sem želela povedati in upam da je tudi ostalim že kaj boljše...da se vam v življenju odpirajo nove in lepše možnosti ...samo spustiti in dovoliti jih morate bližje k sebi...

lp
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

iiiiiiiiii super miskica. Full sem vesela zate :) . Komaj sem čakala, da se kaj oglasiš :)
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Jagoda_ »

Mam že dve mesci bivšega fanta, ki ga mam še zmeraj res zlo rada. Problem je kr nevem zakaj je vedno pred mano z neko punco, al bi me rad namerno prizadeu al nevem,v glavnem to res boli in isto se mi je zgodilo včeraj.
Preden sem šla ven sem dobla en kup smsov naj pridem do njega itd itd ceu sladek in jaz valda naivna kot kura brez glave čist vesela se zmenima v enem klubu prvo vse vredu potem pa evo ga že z neko žensko...mene skoraj kap.
Če ga vprašam zakaj to dela se izogne temi in mi ne odgovori... res sick
Zaklenjeno