Lubrikant/vlažilec
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
Sama sem bila na zacetku proti vsem zadevam ki se mazejo, pacajo itd. Enkrat pa je moj prineso cist za finto in od takrat dalje ga skoraj redno uporabljama. Nimam sicer nekih problemov z suhostjo ali mokroto, mi je pa vsec obcutek da gre vse tak na easy...
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Midva sva ga pa kr začela uporabljati...ker nekaj časa imam vlažno potem pa kr suha rata in me peče, da bi hodila nekaj časa narazen ker me peč pa da mam vso zatekla pa tudi nočem...
Tako, da je to pri nama kar redno v predalu
Tako, da je to pri nama kar redno v predalu

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
zadnič sva kupla enga pa je prou zanič...tko d sva ga kr hitro zamenjala...sploh nevem ku se kliče (je neka tubica)...
zadne čase ga bol malo uporablava, k js nimm več takih problemu, sm pa mela na momente...ene par dni u mescu je blo prou neverjetno suho...
zdej sm vidla d končno prodajajo tud durex warm (al ku so že uni rdeči...)...ku se vam zdi?
zadne čase ga bol malo uporablava, k js nimm več takih problemu, sm pa mela na momente...ene par dni u mescu je blo prou neverjetno suho...
zdej sm vidla d končno prodajajo tud durex warm (al ku so že uni rdeči...)...ku se vam zdi?
kiki* napisal/-a:Če rabte lubrikant je bolš da zamenjate partnerja...al kaj?
Ne vem kako si ti to mislila, vendar se s tem, da če potrebuješ lubrikant pomeni, da moraš menjati fanta, ne strinjam. Nevlažnost je lahko tudi posledica jemanja KT, tako da fant tu nima nič s tem. Če nisi mislila tako, se pa opravičujem, ker se narobe razumela.
Vidiš kiki* to pač ni res. Večina uporabnic KT npr. ti lahko zagotovimo da je eden izmed stranskih učinkov, ki jih doživljamo ob jemanju tablet, suhost oziroma težava navlaženja občasno, tako da se tvoja teorija tu lepo zruši. Tu naši fante nimajo nobene veze, ker stvar ni v naši glavi - torej ni psihičen vidik ampak čisto mehanski. Tako telo reagira na "kemijo", ki jo jemljemo.
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Očitno Kiki sploh ne ve kaj lubrikant spoh je in za kakšne namene ga folk uporablja. Eni pač zato ker rabjo mal dodatne vlage, eni pa zato ker jim je fajn feeling in za popestritev...Če boš hotla kdej analno probat, pol za boš zihr nucala...Do takrat pa se raj vzdrži takih neumesnih komentarjev prosm.