vem kaj misliš in vem da je to zelo slabo. ampak pač nemorm več iz hiše ne da bi se napudrala ( še dons k sm psičko vn pelala za 1uro pa nikol nikogar ne srečam sm se šla napudrat)
in če pomislm kdaj sm že začela pr 30 na botox?
(ne sej se hecam)
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Jst pa hodim že ene pol leta tja k polički od Essence gledat, če majo uni korektor, ta tanek. Uni k ga vrtiš. Pa ga ni in ni. Ta mi je bil res najboljši korektor kar sem jih najdla. Zdej majo pa sam une ta ogromne. Bom mogla malo povprašat, če se bo to sploh še dobilo. Al katera kej ve???
Oh, niti na njihovi spletni strani ga ni Sem pogledala zdej.
Jaz sem si kupila ta puder v prahu Minerals, ker si unga drazga nisem mogla (ne vem od kire firme je že, k je Penelope Cruis v reklami). In sem ful zadovoljna, res je super!!
Heilie napisal/-a:A katera uporablja njihove maskare? Ker me zanima kakšne so, predvsem če delajo grudice ali puščajo črne pikice okrog očesa? Priporočate katero?
Zdaj si namreč ravno kupujem novo in ne želim zapraviti celo premoženje.
sicer ne vem tocno kako se klice,sam ena taka v viola tubi je ful fajn
||MuCkAa napisal/-a:Ne vem, jaz sem imela tistega navadnega crnega pa je bil ful obstojen
vcer sm si kupla ta ultra black lak in je fantasticen.sm mela ze ful crnih lakov (in so vsi v smeteh pristal),tko da sm se kr bala novga nabavt.pol sm vidla,da ga ma tud essence in sm si rekla,da riskiram tist 1,7evra..in je mega,res.ful gost,tko da je en nanos cist dovolj,lepo se maze in res lepo črn
Da ne bom OT, od Essence imam en lak s čisto drobnimi bleščicami (dobila za darilo), pa ga ne uporabljam, ker se tiste bleščice tako prilepijo na noht, da jih še z acetonom težko odstranim.