Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

Moja si ne upa tvegat.

Neki z nogo si morma umislat, sma že zadnč študirale, da mi bo pomigala k bom nazaj parkirala da mi migne k morm sukat volan začet. Sm pol je blo itak useen ker sm na sred poti padla :D
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a missT* »

kamis napisal/-a:Aaaa še mau pa ne bom več mladi voznik :D
A kera ve kam se gre pol narest novo vozniško?(sm iz Lj.)Pa kaj morš met s sabo?A morš tud zdravniškega spet delat?

Greš na občino oziroma na upravno enoto. S sabo rabiš zdajšnjo vozniško :D pa denar (mislim, da okrog 10 eur, malo več, malo manj, ne vem točno) in je.
Zdravniškega ne rabiš ponovno delat.
Vem, ker je šel moj :hearts: zadnjič podaljšat :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jaz mam vozniško do mojega 80leta :)
Mi je kr mal smešn...upam, da bomo mel nove vozniške...kokr neki pravjo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

missT* napisal/-a:
A kera ve kam se gre pol narest novo vozniško?(sm iz Lj.)Pa kaj morš met s sabo?A morš tud zdravniškega spet delat?

Greš na občino oziroma na upravno enoto. S sabo rabiš zdajšnjo vozniško :D pa denar (mislim, da okrog 10 eur, malo več, malo manj, ne vem točno) in je.

Tenkyu :)
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

kamis napisal/-a:
missT* napisal/-a:

:D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

***PINKYCA*** napisal/-a:
***PINKYCA*** napisal/-a:
Bulma napisal/-a: od mojga fanta bratranec inštruktor

Uroš?

poznam ja :D fajn fantič :P

Aha. Res je :) Ker že zdaj ko imamo predavanja ful lepo razlaga, za vožnjo bo pa mogoče ravno zaradi njega moj strah splahnel, ker ga dolgo že poznam+še fajn je. Pa mlad,seveda :D
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

joooooj jst mam pa glavno čz prbližn 10 dni pa me je že zdej tok straaah :( sej znam, ampak enostavno ne zaupam vase. k tut na društvenem me je komi spustu čez, ker mam če sm živčna filing k da sploh ne morm vplivat na svojo vožno ... brrr .. po drugi strani pa pomislm da poznam zlo velik ljudi k niso u prvo nrdil in to ni nobena katastrofa, ampak useen ... straah .. mi zna kera povedat, kako se sprostit, da bo ql? :(
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Joj kako se sprostit ti ne znam povedat ker sm bla tud jst tok trda prvič na glavni da še ovinkov nism znala speljevat.K sm pa drugič delala izpit je pa biu en fajn iz komisije k mi je razlagu da ma barko na morju pa kje bo jadru polet pa tko,pa sm u 25min nardila. :D :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

kamis napisal/-a:
missT* napisal/-a:

drgač je 16 evrov, oz. 15 evrov 35 centov :wink: vem k sm dons plačala :D :D
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

somebody napisal/-a:
kamis napisal/-a:
missT* napisal/-a:

drgač je 16 evrov, oz. 15 evrov 35 centov :wink: vem k sm dons plačala :D :D

ups ane :oops: sicer sem pa rekla-malo več, malo manj :D :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

super_shine napisal/-a:joooooj jst mam pa glavno čz prbližn 10 dni pa me je že zdej tok straaah :( sej znam, ampak enostavno ne zaupam vase. k tut na društvenem me je komi spustu čez, ker mam če sm živčna filing k da sploh ne morm vplivat na svojo vožno ... brrr .. po drugi strani pa pomislm da poznam zlo velik ljudi k niso u prvo nrdil in to ni nobena katastrofa, ampak useen ... straah .. mi zna kera povedat, kako se sprostit, da bo ql? :(

malo tško ti bom pomagala, ker je blo z mano isto...rajši d ti ne povem, ku je blo z mano en večer prej...pa mi je mama dalal malo kamilce d se pomirim, ma ni nč pomagala... :)
sam zavedi se, d znaš vozit, in d če ti un tip reče d pač nisi nrdila...ah jebi ga...sej je še šansa...če pa nrdiš pa boli te briga in čau :) sam ne razmišlat na to, d ne bi nrdila--->ampak na to, d b BOŠ...
med vožnjo se pa sprosti...na začetku je malo tško, še posebi prvih 5 minut, ma pole ko 1x začneš vozit, strah kr zgine...
boš vidla d bo...pa sporoči nam ku je šlo :wink: :bussi:
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

hvala za pozitivne misli :wink: se bom potrudla ... če pa ne bo šlo u prvo, pa u drugo .. al pa tretje .. al pa četrto .. al pa šestnajsto .. eh tm nekje do avgusta bo že :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

ok, moj recept: mej en dobr motiv d si rečeš: zdj se bom pa ful ful zbrala ne glede na živčnost, sam ne pa d bi bil zdj še ne vem kašn pritisk. pol mal škil k inštruktorju - č ma noge na bremzi pa tko prpravleno d prime volan, pol bod ful ful previdna k je en catch bliz. pa še neki: pel 40 v naselju, po ulcah, tko v izi - boš več opazla, manj bo napak :D
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

Ja če se bo po naselju furala 40 namest 50 ji bo pa točke odbil pri dinamičnosti.

Mislim, morš se furat tok k je omejitev, k na predizpitni sm se jst 60 namest 70 pa je rekla kao da to ni prov blabla.. sam sm useen naredila(ker druga ni blo nič narobe..), sam točke sm mela pa useen odbite :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

somebody napisal/-a: pol mal škil k inštruktorju - č ma noge na bremzi pa tko prpravleno d prime volan, pol bod ful ful previdna k je en catch bliz. pa še neki: pel 40 v naselju, po ulcah, tko v izi - boš več opazla, manj bo napak :D

meni se pa tole ne zdijo dobri nasveti. raje se osredotoči na cesto, prometne znake,... če boš še na inštruktorja gledala, boš sigurno kaj spregledala. pa omejitev se je treba držat, ker drugače težijo z dinamiko vožnje.
Zaklenjeno