Neki z nogo si morma umislat, sma že zadnč študirale, da mi bo pomigala k bom nazaj parkirala da mi migne k morm sukat volan začet. Sm pol je blo itak useen ker sm na sred poti padla

kamis napisal/-a:Aaaa še mau pa ne bom več mladi voznik![]()
A kera ve kam se gre pol narest novo vozniško?(sm iz Lj.)Pa kaj morš met s sabo?A morš tud zdravniškega spet delat?
missT* napisal/-a:kamis napisal/-a:Aaaa še mau pa ne bom več mladi voznik![]()
A kera ve kam se gre pol narest novo vozniško?(sm iz Lj.)Pa kaj morš met s sabo?A morš tud zdravniškega spet delat?
Greš na občino oziroma na upravno enoto. S sabo rabiš zdajšnjo vozniškopa denar (mislim, da okrog 10 eur, malo več, malo manj, ne vem točno) in je.
Zdravniškega ne rabiš ponovno delat.
Vem, ker je šel mojzadnjič podaljšat
kamis napisal/-a:missT* napisal/-a:kamis napisal/-a:Aaaa še mau pa ne bom več mladi voznik![]()
Greš na občino oziroma na upravno enoto. S sabo rabiš zdajšnjo vozniškopa denar (mislim, da okrog 10 eur, malo več, malo manj, ne vem točno) in je.
Tenkyu
***PINKYCA*** napisal/-a:***PINKYCA*** napisal/-a:Bulma napisal/-a: od mojga fanta bratranec inštruktor
Uroš?
poznam jafajn fantič
kamis napisal/-a:missT* napisal/-a:kamis napisal/-a:Aaaa še mau pa ne bom več mladi voznik![]()
Tenkyu
somebody napisal/-a:kamis napisal/-a:missT* napisal/-a:kamis napisal/-a:Aaaa še mau pa ne bom več mladi voznik![]()
Tenkyu
drgač je 16 evrov, oz. 15 evrov 35 centovvem k sm dons plačala
![]()
super_shine napisal/-a:joooooj jst mam pa glavno čz prbližn 10 dni pa me je že zdej tok straaahsej znam, ampak enostavno ne zaupam vase. k tut na društvenem me je komi spustu čez, ker mam če sm živčna filing k da sploh ne morm vplivat na svojo vožno ... brrr .. po drugi strani pa pomislm da poznam zlo velik ljudi k niso u prvo nrdil in to ni nobena katastrofa, ampak useen ... straah .. mi zna kera povedat, kako se sprostit, da bo ql?
somebody napisal/-a: pol mal škil k inštruktorju - č ma noge na bremzi pa tko prpravleno d prime volan, pol bod ful ful previdna k je en catch bliz. pa še neki: pel 40 v naselju, po ulcah, tko v izi - boš več opazla, manj bo napak