jada, mene pa zanima, kaj je zdej s tvojo cimro? si ji kaj rekla al je še tko, kot je blo?
drugač pa js mislm, da ta cimra ni nobena patološka lažnivka pa ene omenjate, da ste mele sošolke pri katerih je biv vsak drug stavek laž, ampak pomoje ona ni taka. če bi se za za vsako stvar lagala, bi jada to vrjetn že prej opazila, se vam ne zdi?
pomoje je bla nesamozavestana zarad tega, k ni mela fanta (mogoč ga še nikol ni mela, pa bi ga ful rada mela) in vrjetn ni hotla, da ji vsi govorijo "aja, a nimaš fanta? kako pa to? a si že mela kkšnga fanta? a ti enga zrihtam?"... vrjetn je misnla, da ji bo laži, če reče, da ma fanta. mogoče je misnla, da bo pol enkrat rekla, da sta šla narazn, ampak ji je blo pol vrjetn pretežko nehat z lažjo.
nekak tko kt je
Okrogla:) napisala:
Ko sem bla 5. al 6. razred osnovne, sem mela ful probleme s samopodobo, s svojo identiteto. Takrat sem lagala Sam eni kolegici. To so ble take laži: "z tistim in tistim fantom sem se pogovarjala", "tisti in tisti me je povabil ven",... Mal neumne stvari. Dost neumne. Pomoje sem bla taka, ker pač nisem bla zadovoljna sama s sabo in sem pač želela csaj pred eno osebo izpadet "kul"...