mi mamo pa ta tedn poskusno za use razn pač za slovo k je skupna. na srečo sam še ju3 ker mam počas usega dost kaj bo šele k bo šlo zares. fora je u tem da bom mela tut tkrt 3 predmete zapored in že zdej loh vidm da ni to nč kej fajn, tkrt se bo treba pa še dejansko kej učit .. no ja pa sej bo že .. itak nimam omejitve
mi pa u 8.3. pišemo poskusno maturo (slovo) pa sploh nwm kwa nj se učim mah bo kar bo an sj itk je poskusna pa še foksa je fajn rekla da se lohka ucena upiše če bo ql
urshaster napisal/-a:mi pa u 8.3. pišemo poskusno maturo (slovo) pa sploh nwm kwa nj se učim mah bo kar bo an sj itk je poskusna pa še foksa je fajn rekla da se lohka ucena upiše če bo ql
urshaster napisal/-a:mi pa u 8.3. pišemo poskusno maturo (slovo) pa sploh nwm kwa nj se učim mah bo kar bo an sj itk je poskusna pa še foksa je fajn rekla da se lohka ucena upiše če bo ql
ja js mam tud slab občutek, k mi nismo meli bog ve kej slovnice u useh 4 letih...edino neki od skladnje znamo, drugo neč...jao ta slova bo kažin...
a vi pišete 8. tut slovnco al kaj? k mi bomo to baje pr pouku tko da pišemo sam esej. drgač pa tut pr men bl slabo kaže .. sm rešla pred kratkim eno polo od slovnce pa je blo bl švoh
ja ta matura je že tud za mano (letos bo 2 leti), ojoj čas beži! no punca držite se, pa verjimete v svoje sposobnosti! :) lepo delajte vaje, pa se učite pa bo vse ok! joj morem se pohvalit, da sem bla zlata maturantka(poklicna matura)! tak sem bla happy takrat! no se učila pa sem se tudi dober mesec! samo vaja dela mojstra! tak da boste vse nardile!
življenje je igra,igraj jo, življenje je izziv,sprejmi ga, življenje je iskanje,razišči ga, življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
študentka20 napisal/-a:ja ta matura je že tud za mano (letos bo 2 leti), ojoj čas beži! no punca držite se, pa verjimete v svoje sposobnosti! :) lepo delajte vaje, pa se učite pa bo vse ok! joj morem se pohvalit, da sem bla zlata maturantka(poklicna matura)! tak sem bla happy takrat! no se učila pa sem se tudi dober mesec! samo vaja dela mojstra! tak da boste vse nardile!
čestitam*** napiši nam recept kako doseč tak uspeh