Pontifex Maximus napisal/-a:Jaz sem svoji lubici kupil vibrator metuljčka, lisice (za katere pa še čakava priložnost, da jih uporabiva)...pa še kaj se bo v prihodnosti našlo...
evo tacga tipa si jst želim, da bi mi kej tacga kupu in da bi lahk raziskovala in še bolj popestila vso zadevo
Midva mava tud nek vibrator, ampak ga ne uporabljava, pa lisice mava, ampak še ni bilo prave priložnosti, postelje pa nimam take, da bi se dalo koga nanjo priklenit.
awiii js sm pa glih si kupla vibrator!!! ful je fajni! mojga je sicr mal šokiralo tole ko sm mu ga pokazala češ "a ti ni moj dovolj?" sm se bo že navado tk za predigro more bit pomoje kul komi sm čakala da bom sama da ga priskusim!!
pa lisice sm kupla.. sm to ni fajn.. ko si jih lahk kr sam odklene.. ko majo neko varnostno zaklopko.. kr neka..
bucka_* napisal/-a:awiii js sm pa glih si kupla vibrator!!! ful je fajni! mojga je sicr mal šokiralo tole ko sm mu ga pokazala češ "a ti ni moj dovolj?" sm se bo že navado tk za predigro more bit pomoje kul
Men pa moj sam prav, da mi ga bo kupu...pa mu sama pravm, da kaj pa če mi bo to bolj boljš všeč...mal ga hecam sicer
Mene kšni vibratorji in te zadevšne tud kej preveč ne interesirajo, jst mam raj the real thing, sam da je živo, pol pa kar kol, prstki, jezik, lulček...