uf nism prčakvala tacga odziva!...pa glih k nism mela cajta sprot odpisvat pa komentirat
)...pač ste mi pokazale še par različnih zornih kotov, spodbudile različna razmišljanja...
drgač pa itak nameravam še mal počakat ja, pa vidt kako se bo razvijal, pa v bistvu počakat da ugotovim kaj sploh hočm pa kaj sploh čutm, ker trenutno sm čist zmedena glede tega
no zdej bom pa rabla mal cajta da nekak odgovorim čim večim
....
no angel napisal/-a:Zdej pa ne razmisljaj prevec o prihodnosti in uzivaj v tem kar mata - ce bos pa ugotovila, da ga v bistvu nimas vec tk rada kot prej, pol se bos pa lahk zacela s tem obremenjevat.Zdej se ti pa res se ni treba.
ja sej to je problem...da ne vem če ga mam rada tuk kukr prej in zato se obremenjujem s tem
sej no...kukr sm rekla ni sam to problem da me skrbi ker je moj prvi...sam to sm izpostavla tuki... Drgač pa že neki cajta ni vse tko kukr je blo. pač sej pridejo krize vmes...sej so ble...pa sva jih razrešla pa sva se mela spet tuk lepo k prej...sam zdej je pa neki cajta že vse bolj tko vse skup
Zdej se ti pa res se ni treba.
Tko da men manka tud takih čist nedolžnih zadev...flirtanja, pa spogledovanja, pa da greš lohk vn žurat pa plesat pa se ne sekiraš kaj bo ker je tvoj fant ful lubosumn (na začetku je bil no)... Sej jst pod tem, da bi se rabla znoret ne mislm tega da bi zdej pa res seksala z vsakim k pride mim (kot je ena rekla), sam mogoče kako nedolžno stiskanje na kaki žurki mi ne bi škodlo