Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

*purple* napisal/-a:sori draga no, govorila sem o sebi, jst pač priznam :D
drgač pa nabijanje ali ne.valda da nabijajo, sam včas je res tudi to da ti misliš da nabijajo, pa ubistvu res še ne znaš (pa ne ciljam spet nate, ker pač te ne poznam in nevem kako furaš).

purple ti povem iskreno...js sm do dns vedno misnla, d ti maš že izpit za avto... :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Lizzyka* napisal/-a:ja sam to pa res..najlažje je rečt, da ti inštruktor nabija ure.se lepš sliš kokr pa da res še ne znaš najbolš vozt.
no sj se ne rečem.obstajajo tut taki, k res nabijajo ure.

No ja, ko že 20. uro voziš po Celovški gor in dol, od semaforja do semaforja se lahko mal vprašaš zakaj. :roll: Pa nisem butasta, meni avto niti 1x ni crknu v avtošoli. Tut doma ko sem vozila je oči reku da dobro vozim. No, ko sem dobila druzga inštruktorja me je dal takoj na avtocesto, relacijsko, nočno,.. Pač vse kar pri prejšnjem nisem imela. Vse lepo in prav, potem pa mi je začel nabijat ure pred glavno.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

MilkyWay napisal/-a:
drgač pa nabijanje ali ne.valda da nabijajo, sam včas je res tudi to da ti misliš da nabijajo, pa ubistvu res še ne znaš (pa ne ciljam spet nate, ker pač te ne poznam in nevem kako furaš).

purple ti povem iskreno...js sm do dns vedno misnla, d ti maš že izpit za avto... :)

Me too :)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

*hox* napisal/-a:
Lizzyka* napisal/-a:ja sam to pa res..najlažje je rečt, da ti inštruktor nabija ure.se lepš sliš kokr pa da res še ne znaš najbolš vozt.

No ja, ko že 20. uro voziš po Celovški gor in dol, od semaforja do semaforja se lahko mal vprašaš zakaj. :roll: Pa nisem butasta, meni avto niti 1x ni crknu v avtošoli. Tut doma ko sem vozila je oči reku da dobro vozim. No, ko sem dobila druzga inštruktorja me je dal takoj na avtocesto, relacijsko, nočno,.. Pač vse kar pri prejšnjem nisem imela. Vse lepo in prav, potem pa mi je začel nabijat ure pred glavno.

Glavn da mas zdej izpit. :) Drugo je vrjetno ze pozabljeno.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Josephina napisal/-a:
*hox* napisal/-a:

Glavn da mas zdej izpit. :) Drugo je vrjetno ze pozabljeno.

Ja, hvalabogu. :P
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*hox* napisal/-a:No, ko sem dobila druzga inštruktorja me je dal takoj na avtocesto, relacijsko, nočno,.. Pač vse kar pri prejšnjem nisem imela. Vse lepo in prav, potem pa mi je začel nabijat ure pred glavno.

mogoče pa to zato, ker ni hotu, d bi na izpitu kej čudno gledli, bolj strogo...k ponavadi tiste, k majo malo ur, mal je*ejo...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

MilkyWay napisal/-a:
*hox* napisal/-a:No, ko sem dobila druzga inštruktorja me je dal takoj na avtocesto, relacijsko, nočno,.. Pač vse kar pri prejšnjem nisem imela. Vse lepo in prav, potem pa mi je začel nabijat ure pred glavno.

mogoče pa to zato, ker ni hotu, d bi na izpitu kej čudno gledli, bolj strogo...k ponavadi tiste, k majo malo ur, mal je*ejo...

Ja sej neki tazga mi je razlagu. Da me verjetno ne bi spustil z manj urami. So mele pa moje sošolke več ali manj vse nad 40 ur. Tuki v Lj itak sux vse skupi. Edino dobro je to, da se pol ne zgubljaš po križišču kot naprimer kakšni štajrci al pa tujci. :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*hox* napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:

Ja sej neki tazga mi je razlagu. Da me verjetno ne bi spustil z manj urami. So mele pa moje sošolke več ali manj vse nad 40 ur. Tuki v Lj itak sux vse skupi. Edino dobro je to, da se pol ne zgubljaš po križišču kot naprimer kakšni štajrci al pa tujci. :D

ja sej to je pa tud res...sej zgubljamo se itak usi k pridemo u lj :) nismo navajeni takega luksuza na cestah :wink:
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Moja sosolka je mela vec kot 50 ur in je naredila sele v 4. Tako da res nabijajo te ure. Jaz sem mela 35uro glavno in se mi je zdel cist prevec. Me je ganju po unih brez veznih ulicah 3x prevec (no saj men se tko zdi :D)
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

*hox* ne tok osebno jemat..nism zate rekla.ti čist vrjamem, da si super voznica in da si mela nesrečo z inštruktorjem, k je nabiju ure.sam pravm, da se najdejo tut taki, k dejansako rabjo več ur ampak usen rečejo da je inštruktor kriv. sej se res lepš sliš.
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 20. Avg. 2009 23:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Moja teta je delala v Postojni pa si zdej ne upa it v Ljubljano. Mislm, pride že sam jo je strah. :? Jst jo čist razumem, jst bom hvalaBogu delala v Lj. (itak sm iz Lj.) tko da me ne bo strah križišč pa vsega.. Čeprov zdej k sm CPP nrdila pa da pomislm kako bo, k bom vozila.. Menjat prestave, obračat volan, sklopka, gas, bremza, smerniki, ogledala, pravila, križišča, krožišča... :eek:
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Josephina napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:

Me too :)

mam..za kolo :lach:
ne sem v fazi "izdelave" :D drgač pa sm zmeri pri vožnji tud jst z voznikom.Sploh če je tema.Tud ko greva na morje, al pa če se ponoči kje voziva nikoli, res nikoli ne spim.Vedno gledam na cesto, na razmere, na divjad, mačke, pse, pešče, znake.K mal obsedena :D ampak morm, ker če ne se ne počutim varno.Pa tud tok me je strah tega ko greva recimo na morje in se plejeva npr. 6/7/8 ur, da dragi ebi zaspal, zato zmeri bedim (seveda s termovko kave v naročju in redbuli) in opazujem cesto, in morem rečt da sm že dostkrat pomagala, sploh preživeti kakšnim mačkom in divjadi.sem pa tud zagovornica počasne in varne vožnje.že inštruktor mi skos mori, če bom kej na plin stopla :D no dobr, apa zdej je mal drgač, mislm pa dapol ne bo prevelike razlike.

*hox*, ja lahko se zmenva za eno vožnjo.do morja, pol me pa tm pustiš :D
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

Ledenaa napisal/-a:Moja teta je delala v Postojni pa si zdej ne upa it v Ljubljano. Mislm, pride že sam jo je strah. :? Jst jo čist razumem, jst bom hvalaBogu delala v Lj. (itak sm iz Lj.) tko da me ne bo strah križišč pa vsega..

to je pa čist od vsazga posameznika odvisno, kolk je njega strah vožnje po lj oz. po večjih mestih, ne pa od tega kje je delal izpit. jst sm ga naprimer tud delala v postojni, pa sm šla že prvi tedn normalno v ljubljano, pač nisem mela straha pred vožnjo. je pa res, da je velika prednost pr tem pomojem to, kolk poznaš ti samo mesto. če ga ne poznaš valda si zgublen k ne veš kam zavit, na kir pas se dat...in pol te je tud vožnje strah zarad tega.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

little bee napisal/-a:
Ledenaa napisal/-a:Moja teta je delala v Postojni pa si zdej ne upa it v Ljubljano. Mislm, pride že sam jo je strah. :? Jst jo čist razumem, jst bom hvalaBogu delala v Lj. (itak sm iz Lj.) tko da me ne bo strah križišč pa vsega..

to je pa čist od vsazga posameznika odvisno, kolk je njega strah vožnje po lj oz. po večjih mestih, ne pa od tega kje je delal izpit. jst sm ga naprimer tud delala v postojni, pa sm šla že prvi tedn normalno v ljubljano, pač nisem mela straha pred vožnjo. je pa res, da je velika prednost pr tem pomojem to, kolk poznaš ti samo mesto. če ga ne poznaš valda si zgublen k ne veš kam zavit, na kir pas se dat...in pol te je tud vožnje strah zarad tega.

Ja sej nism tko mislna da je zdej usakega strah, ki je delal v Postojni :D Moja teta je bla tut veliik starejša k ti, ko je šla delat izpit in Ljubljane ne pozna dobr. :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Zaklenjeno