Josephina napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:*purple* napisal/-a:sori draga no, govorila sem o sebi, jst pač priznam
drgač pa nabijanje ali ne.valda da nabijajo, sam včas je res tudi to da ti misliš da nabijajo, pa ubistvu res še ne znaš (pa ne ciljam spet nate, ker pač te ne poznam in nevem kako furaš).
purple ti povem iskreno...js sm do dns vedno misnla, d ti maš že izpit za avto...

Me too

mam..za kolo
ne sem v fazi "izdelave"

drgač pa sm zmeri pri vožnji tud jst z voznikom.Sploh če je tema.Tud ko greva na morje, al pa če se ponoči kje voziva nikoli, res nikoli ne spim.Vedno gledam na cesto, na razmere, na divjad, mačke, pse, pešče, znake.K mal obsedena

ampak morm, ker če ne se ne počutim varno.Pa tud tok me je strah tega ko greva recimo na morje in se plejeva npr. 6/7/8 ur, da dragi ebi zaspal, zato zmeri bedim (seveda s termovko kave v naročju in redbuli) in opazujem cesto, in morem rečt da sm že dostkrat pomagala, sploh preživeti kakšnim mačkom in divjadi.sem pa tud zagovornica počasne in varne vožnje.že inštruktor mi skos mori, če bom kej na plin stopla

no dobr, apa zdej je mal drgač, mislm pa dapol ne bo prevelike razlike.
*hox*, ja lahko se zmenva za eno vožnjo.do morja, pol me pa tm pustiš