Ličenje oči
odločla sem se da bom poskusila tuš, pa me zanima katerega priporočate (razen Manhattan) in če se lahko s tušem namažem tudi po spodnji strani oči in kakšen tuš naj uporabljam: rjav ali črn (modre oči).
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
KiLLyKa napisal/-a:Men njene roke ne zgledajo nč shaky
ker je mela roko naslonjeno na obraz,tko tud jst delam...men se zdi nemogoče,da bi roko držala v zraku pa mazala..
shiva..jst uporablam od isadore s trdim čopičem in sm ful zadovolna,ker mi tud doug zdrži in se mi ne kruš dol al pa maže..res,da je mal črnila, ampak jst ga mam že kr neki časa...drgač pa na modre oči-črn eyeliner
Free your mind...
Meni se je najlaže namazati s temle. Uporaba je veliko lažja kot eyelinerji, ker je nekakšen mix med svinčnikom in tušem - zgleda kot flomaster.
In za vse, ki niso ravno tip ženske s črnimi lasmi in temnimi očmi, je meni veliko lepša rjava barva tuša. Imam tudi črnega doma, ampak je definitivno too much ... kvečjemu za zvečer mogoče.
In za vse, ki niso ravno tip ženske s črnimi lasmi in temnimi očmi, je meni veliko lepša rjava barva tuša. Imam tudi črnega doma, ampak je definitivno too much ... kvečjemu za zvečer mogoče.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
kr.ena napisal/-a:Meni se je najlaže namazati s temle. Uporaba je veliko lažja kot eyelinerji, ker je nekakšen mix med svinčnikom in tušem - zgleda kot flomaster.
Joj sem mela to ze nekaj casa nazaj pa nekak ni blo vredu

I love SISLEY& RW
-
- Kofetarica
Sekhmet napisal/-a:Tale Manhattan zadevca je pri meni po 3-ji uporabi romala v smeti, sem narisala črto pa nanesla senco in pol še mal črto popravla in se je zabil.
A se je še kateri to zgodil, al sem sam jst tak šus babji, da mu to rata?
Pri meni je bilo isto. Sem preklela to zadevo in je vsakemu odsvetujem. Me pa veseli, da ima se kdo drugacne izkusnje.
Ja, barvica in svinčnik se tudi meni zdi isto.
Ampak v zadnjih postih komentiramo tole:

kr.ena napisal/-a:Meni se je najlaže namazati s temle. Uporaba je veliko lažja kot eyelinerji, ker je nekakšen mix med svinčnikom in tušem - zgleda kot flomaster.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
sanjaanja napisal/-a:Mene pa zanima kako se namažete s senčilom, da se ne razmaže. Meni se to takoj porazgubi, oz. spremeni v črte na vekah, tam kjer se pregiba.
ta problem sm js rešila tako, da pod senčilo nanesem base coat. dobiš ga tud v mullerju že men se zdi.
pa to, a se ti nabere v črto al ne ni odvisno sam od kvalitete senčila. midve s sestro lahko uporabiva senčilo iste firme na isti način, pa se bo men nabral v črto, njej pa ne. mal je odvisn tud od tega kakšne veke maš.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!