Ne vem nisem bila navdušena nad tipi z bradico. Predvsem tistimi 18, 19 letniki, ki so imeli bradico. Ampak zadnjič na nekem družinskem roj. dnevu je bil fant, ki je imel bradico in zelo zanimivo oblikovano. Imel je samo malo bradice na podbradku in ne po celem obrazu in morem priznati, da mi je bil ta tip z bradico prav seksi.
Tako, da po novem proti majhni bradici nimam nič ampak grdo mi pa zgleda tisti puhec in če ima tip samo puh mi bolje zgleda, da se pobrije.
bradica pr men zmeri pali. če mi tip ni ušeč, pol je drugo.
ponavad, ko zagledam bradico, moram tipa celga dat skozi **scan** tko da...je hot. tud če par dni ni obrit zna bit kr uredu
še ta devilček je čist qiut
mene pa koj use pika...po sm pa čist frš od lupčkanja...eh rajš vidm daj obrit razn če bi bradico tko pustu sam za okras tm mal čist na konu brade ne pa ko en bedanc..ne ne to pa ne
ja men se bradice zlo dopadejo (ok ne sme bit glih zarašen no )..ampak drgač mi je pa ful doro...pa tut zlo se mi dopade če je moj fant mal nepobrit...tk kake 2-3 dni...mi je bolš ko pa če je na gladko obrit...ne vem...tk moško deluje pol
jackson napisal/-a:Vam je ušeč malo bradice na tipih?
To je pa cisto odvisno od tipa. Edino kar lahko z gotovostjo, da mi niso vsec dolge brade, pa brki...Vseeno pa mi je nekoliko bolj vsec, ce je pobrit. Enim pa pase taka mala zarascenost, da mal divje izpade Kozje bradice pa ne lih...