Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

men so tele lušneee,neki tazga bi jst :love:
Slika

pa na enem forumu sm zasledila,da se:
-apostolke/gladiatorke zapnejo kot sandali (npr.slika k je dala nutella)
-rimljanke vežejo okol noge in na en prst
-kristusovke pa so sam za nataknt in na en prst
Zadnjič spremenil tjaskaaa, dne 23. Feb. 2008 14:08, skupaj popravljeno 2 krat.
Free your mind...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Meni so pa tele všeč... (s tistega linka, ki ga tjaskaaa dala)

Slika

Pa zraven ena svetlorjava dolga frfotava kiklca iz Sarikota. (indijsko - starorimski stil torej??? :D )
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

jaaaa...iluzija ta stil je men super,u sariku majo res lepe kikle(mam eno ogledano.:D)..gor pa kaka majčka tko na army stil..preprosta,enobarvna..al pa na kavbojke..ma povsod grejo:) :D počas lahko neham o tem:D:D:D
Free your mind...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

*hox* napisal/-a:Js tut teh rimljank (al kako jim že pravte) ne dam za noben denar gor. :D

ooo, jst tud ne :tot:
tele rimljanke je mela naša prvoksa za slovo in je ceu klas crkavu od smeha ko jih je obula.mislm nevem, ampak men je to res izvenkontekstno in grdo.prisegam poleti na japančice pa na kakšne lepe sandalčke apak kej tazga pa ohja, ne, v nobeni obliki.
sam tale moda je vsak let hujš :?
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Jz sem si za predlansko poletje hotela kupit kake bolj simpl gladiatorke (na ta način) pa nisem nič pametnega oz. všečnega našla. Lani so mi ble kul ene Marc O´Polo, sam sem bla brez dnarja pa jih nisem kupila .. Letos se bojo pa pomojem čist preveč razmahnile, tko da verjetno spet nič ne bo. Se mi pa zdi, da se jih da fajn kombinirat.
Aja pa če bi mela, bi ble obvezno rjave barve. :) Kšni bronz, zlati, srebrni, svetleči primerki, mi grdo zgledajo.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

No sej, za rimljanke morš met tut noge taprave. Kaki zavaljeni gležnji da se kosti bolj kot ne sploh ne vidi niso lih za rimljanke, k se uni paski kam zažrejo ...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Men so tud tele rimljanke (in njim podobni čevlji) grozne,jih ne bi obula za noben dnar :nein:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nutella napisal/-a:No sej, za rimljanke morš met tut noge taprave. Kaki zavaljeni gležnji da se kosti bolj kot ne sploh ne vidi niso lih za rimljanke, k se uni paski kam zažrejo ...

tud na prelepih nogah zgledajo ogabno in zraven še noge :)
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica

Kokr za koga a ne? Ampak na bajsastih nogah zgleda najbrž k mrežna pečenka... Verjamem da nobenmu glih apetitlih.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nevem, ampak bajsatih gležnjev še nism vidla.Sicer pa kot pravim, ogabno na komurkoli :)
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica

Zavaljene noge, zavaljeni gležnji...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

očala rabiš :)in raje zavaljena kot s koleškom manj v glavi :)
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

^Morate res vedno? :D

Drugače so pa meni te rimljanke (or whatever) zelo lepe. Sicer ne glih vsak model, večina pa.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica

*purple* napisal/-a:očala rabiš :)in raje zavaljena kot s koleškom manj v glavi :)

Oprosti, ampak si šla malo čez mejo. Če so men rimljanke lepe, potem so mi lepe. Pa če jst mislim, da taki čevlji ne pašejo ljudem z debelimi nogami, tko mislem. Svoboda mišljenja in govora in ne vtikaj se, če te pa zaboli ker maš sama take tace potem pa tko povej. Če so pa drugim všeč stvari, ki tebi zaradi tvoje obilke postave ne pašejo, se pa to popolnoma nič tebe ne tiče. Dobro jutro, ne vrti se vse okrog tebe! In kako vezo majo "očala" v tvojem postu?? Nekdo brez srednje šole, zakompleksan sam s sabo do amena pa men na žalost ne more rečt, da sm brez koleščka v glavi. Na tvojem mestu bi se mal sama s sabo pogovorila.

Kar se tiče rimljank in podobnih čeveljcev so mi pa še vedno lepe :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ok nutella, če sem šla jst čez mejo, potem pa nevem kaj naj zate rečem.že v eni od drugih tem si se brez potrebe obregnila vame in zdej tudi tukej.Kar sem pa rekla sem pa rekla da so mi ti čevlji ogabni, kar je tudi res.
in ne draga, daleč od tega da sem jaz zakompleksana, ker se ne rebim ob nobenga obregovat kakšen je kdo, da bi sama sebi višala ego, tako kakor ti recimo.In ne če smo že na tem mislim, da da ma vsak pravico vse obut kakor mu sede, če pa tebe moti da se komu kej kam zažira, pa lahko normalno svoje učke stran obrneš.

in ja, men so pa rimljanke še vedno ogabne :)
Zaklenjeno