Js se tut na začetku nikakor nisem mogla navadit na ogledala, na izpitni sem pa kar glavo vrtela. Mi je pa inštruktor velikokrat na začetku pokril ogledalo, pa me vprašal kakšne barve avto je za mano. Potem sem bila vedno mal bolj pozorna, ker nikoli nisem vedla kdaj me bo spet to vprašal.
Hm...danes imam pregled, naslednji teden neka predavanje, 7.marca izpit rdeči križ-potem pa valda pole. Komaj v torek sem se prijavila. Upam, da bo šlo hitro, ker mi bo od mojga fanta bratranec inštruktor, tako da računam da bo kaj hitreje. Pa baje nimajo zdaj gužve. Tak da..
*hox* napisal/-a:^^ Kdaj boš pa začela delat izpit?
Js se tut na začetku nikakor nisem mogla navadit na ogledala, na izpitni sem pa kar glavo vrtela. Mi je pa inštruktor velikokrat na začetku pokril ogledalo, pa me vprašal kakšne barve avto je za mano. Potem sem bila vedno mal bolj pozorna, ker nikoli nisem vedla kdaj me bo spet to vprašal.
hehe...zanimivo..jaz se samo spomnim da mi je skoz govoro: špegaaa...špegaaa..žmigavec(smerokaz)..hehe...ko sem pač šla kam....ahjej...zaj ko sama vozim polovico manj gledam špegil...vem pa da v avto šoli sem bla tak nadudlana to...da sem na izpitni skoz gledla..tudi ko ni blo treba..
hehe, mene pa sprašuje kdaj je avto za nama zavil km... k res včas pojma nimam
hehe, mene pa sprašuje kdaj je avto za nama zavil km... k res včas pojma nimam
ojej .. dobr da moj ne prakticira tega sam mal mi je bed k učas mam filing da me mal premal opozarja na to k un na društvenem je skos sam "špegli gor, špegli dol" k ne vem kako je pol na glavni, verjetn so tut zlooo pozorni
ah moj inštruktor se pa skoz neki šal...in pol k pride kaka resna situacija in ga kej prašam ne vem al misle resno al ne. rečmo za kolesarje mi reče da če mislem ga povozt in sam brisavce uklopt...
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
glede teh ogledal...js jih še zmeri ful gledm...moj inštruktor je biu ku pokvarjena plošča: ogledalo-žmigavc-gremo zdej...ogledalo-žmigavc-gremo zdej... to mi je prvih 10 ur skozi dudlu dudlu dudlu...dokler si že skor sama nism tko govorila
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Jaz sem pa v petek naredila društvenega. Bilo me je res strah. Živčna sem bila kot še nikoli. V četrtek imam vožnjo in se greva prijavit na glavno. Joooj kako bodo šele tam živčki delal.