inaa napisal/-a:ah tole kar se zj dogaja je sam marketing,...
itak se strinjam...
IZABELA napisal/-a:malina2203 napisal/-a:Kako je lahko bolj zadnja od tistih iz intervjuja, če je šel iz snemanja v Skopju direkt proti Hrvaški? Tale slika je posneta v Planetu, a ne vidiš zadi plejboj znaka
malina, kva je, kva bi rada, kva si pametna![]()
(hec, hec). Mislm, sorry k je moj pogled fokusiran na druge objekte s slike.... zajčka še opazila nisem
.
Ja ja, to je Planet! Moram rečt, da se ta slika nahaja na enem blogu in tam piše, da je njegova čisto čisto zadnja. Mogoče je avtor pozabil pripisat, da je to njegova zadnja V KRUŠEVU.
Pa še če se spomnim intervjuja z Ljiljo, ko je rekla, da je v trenutku nesreče na pol spala in imela pod glavo Toševo usnjeno jakno namesto povštra... niti pomislila nisem, da ta fotka ni zadnja, čeprav mi je blo mal sumljivo, una bela mikica odspod, on pa kokr vem je v usodnem trenutku imel črno, ampak sem misnla, sej kaj pa je eno mikico slečt al pa oblečt...
U glavnem: TA FOTKA NIIIIII ZADNJA !!! ( bemu zajček )
malina, tnx za razsvetljenje !!
IZABELA napisal/-a:opaaaa....
noben trikotnik ni tlele v igri.
Slika je s snemanja videospota Volim osmjeh tvoj.
Če kdo še ne ve, naša Andrijanka je na valentinovo otvorila kozmetični salon. Takole je zgledalo:
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=1791D9A813764F4BAD6B2B4CEABCC6CE
sm pa naletela na ene slike ki naj bi bile Tošejeve po nesreči, na nosilih.No, za eno smo že ugotovl da ni, tadruga pa tud ni, ker se majce ne ujemata.Vseeno pa tud ni prijetno za videt.Sam nevem ker kreten daje to na net in razglaša da je to on
*purple* napisal/-a:
pas še tole sem našla: Film o Toševem življenju, v katerem naj bi zaigrala Ceca in Andrijana če bi jo prepričal da bi igrala samo sebe.No nevem, mislim da ji bi to odprlo preveč ran
*purple* napisal/-a:ja, sam ni on.objavljala jih pa ne bom.
*purple* napisal/-a:
pas še tole sem našla: Film o Toševem življenju, v katerem naj bi zaigrala Ceca in Andrijana če bi jo prepričal da bi igrala samo sebe.No nevem, mislim da ji bi to odprlo preveč ran