. Sploh ne mislim več nanga in mi tud slučajno ni več do tega, da bi bla skupi in se prou super počutim in sm ful vesela, da sva končno končala, ker se je res predolg vlekl. In zdej seveda novim dogodivščinam naproti hehe 
 .
*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Men je pa kočno nardil KLIK in je use spet super. Sploh ne mislim več nanga in mi tud slučajno ni več do tega, da bi bla skupi in se prou super počutim in sm ful vesela, da sva končno končala, ker se je res predolg vlekl. In zdej seveda novim dogodivščinam naproti hehe
.

...sem tut na kšnih partyih probala samo plesat s kom pa ful ni šlo ker sm mela pred očmi samo njega..pol se mi je pa še pred očmi bivši prkazu k sm ga pa res čist prebolela in zdj se je spomnu da mu fuuul pomenm ampk on je že preteklost zame.. trenutno objokujem mojga in mi je res fuul hudo 
 ..edina stvar k jo loh nrdite ve je to da ste čim več zuni nekje v družbi

*Lara* napisal/-a:Ja...se strinjam z BIBI, ampak po drugi strani pa super da tako razmišljaš....ker potem človek že svoje možgančke prepriča da je res o.k...tak da kar tako naprej
 . Drugač pa ja tud jz se strinjam z BIBI, da ponavad, ko misliš, da si že čist kul potem use pride za tabo in je spet hudo. Tud to se mi je že zgodil sam zdej je res drugač. Sploh ne mislim več nanga, tud slučajno si ga ne želim poklicat in čist nč nism slabe volje, ko pomislim nanga. Vesela sm, da sva mela kar sva mela in mu res želim srečo z drugo, ker jz si pač življenja s takim tipom ne predstavljam.

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:O hvala za tak vzpodbuden post. Drugač pa ja tud jz se strinjam z BIBI, da ponavad, ko misliš, da si že čist kul potem use pride za tabo in je spet hudo. Tud to se mi je že zgodil sam zdej je res drugač. Sploh ne mislim več nanga, tud slučajno si ga ne želim poklicat in čist nč nism slabe volje, ko pomislim nanga. Vesela sm, da sva mela kar sva mela in mu res želim srečo z drugo, ker jz si pač življenja s takim tipom ne predstavljam.In končno sm začela uživat, ker sm spet sama in mi noben več ne govori kaj je prou in kaj ne, lahko grem vn in se spogledujem z drugimi itd.
  To si me pa zdej nasmejala..."ker si življenja s takim tipom ne predstavljam" 

BIBI21 napisal/-a:Nekje sem prebrala ta odstavek :
" Nikoli zares ne izgubimo tistih, ki smo jih zares ljubili. Ne glede na to, kaj naj morda ločuje - čas, razdalja, nov partnerski odnos, celo smrt - sta ljubezen, ki smo jo delili, in duša, ki smo jo v tej ljubezni spoznali, v našem srcu za vedno naši.
Vse osebe, ki ste jih ljubili, so vas spremenile. Zaradi tistega, v kar ste se razvili, ker ste jih ljubili, bodo vedno z nami. Partnerski odnos se lahko konča. Toda ljubezen je večna. Nikdar ne boste izgubili nikogar, ki ste ga resnično ljubili."
kaj menite o napisanem?
sama se delno strinjam, delno pa tudi ne ...
  Ne morem zaključiti v svoji glavi.
,  sploh tole zadnje me žre...