Jaz sem v nedeljo prav zaradi njega gledala NLP. Res je simpaticen, poleg tega je pa se super v tem kar dela. V Sloveniji je tega premalo. Sicer pa je dost boljsi od Dejana - prejsnjega voditelja.
res je full dober voditelj in imitator. pa je takoj bolj zabavno gledat nlp ko pa prej, se mi zdi, da je oddaja kar zaživela spet.
pa tut drugač je full faca, tak da upam, da mu bo še naprej tak fajn šlo.
Men pa ni usec Poznam ga ze od takrat, ko je bil mejhen fantek, je bil ful miren pa to, pol je pa zacel delat na radiu, tam ga pa sploh nisem mogla poslusat. Lahk da je zdej kaj boljsi (najbrz da ze po nekaj letih).
So mi pa uses njegove parodije
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
jao..dečko je lušn u nulo:D
res vsestranski...dela to ono..za dekleta mu nekak ne ostane cajt..polpa se to..ponavadi ti igralci poiscejo neko v svoji stroki..to je nekak najboljpogosto..se mizdi da navadne smrtnice pri njemu ne pridemo v poštev..kar je zares ŠKODA:D
Lastovica napisal/-a:Škoda ja, jaz zdaj vsako nedeljo sam v ta TV zijam, ko je zapel z Nušo in pokazal tiste svoje plave očke, sem bla pa itak cela mehka.
Če se bo Tjaša Železnik še sam mal bolj začela slinit v nedeljo, jih bo pa dobla okol piskra.
Sej so se pred kakim mesecem dni pogovarjal o Tjaši Železnik pri radiu GA-GA , Tilen Artač(eden od sodelujočih pri GAGA) naj bi bil njen bivši. No ta tut pr GAGA sodeluje, ji je všeč to, očitno...pa še v troskoku je odlična, skor za v Peking.