super_shine napisal/-a:mene pa zanima a se mislte za poskusno kej učit al mislte it tok da vidte, kok v osnovi znate?
hmmmm ....
Neki se bom sigurno učila oz. vsaj vso snov bom preletela.
ŽuŽa napisal/-a:super_shine napisal/-a:mene pa zanima a se mislte za poskusno kej učit al mislte it tok da vidte, kok v osnovi znate?
hmmmm ....
Neki se bom sigurno učila oz. vsaj vso snov bom preletela.
little bee napisal/-a:tko al tko ti tega profesor ne sme ocent.
Mju napisal/-a:js sm 3. letniktko so mi rekl ko sem spraševala tiste, ki so jo imel na maturi ker sem js tut razmišljala, da bi zdej maja jo izbrala, ampak ne, ni šans, najbrž ostajata kr kemija pa glasba / geografija
g00fy_qa napisal/-a:little bee napisal/-a:tko al tko ti tega profesor ne sme ocent.
Mi bomo iz poskusne mature dobili obvezno dve oceni; za esej in test. Če ne pridemo pisat, dobimo posebej sestavljeno 'poskusno maturo' takoj, ko se pojavimo v šoli.
Sicer pa se ne nameravam učiti.
somebody napisal/-a:^^ ja to s piflanjem sm opazla. ful je snovi. kuko si se pa ti učila? mislm kdaj si se začela učit, po kolk cajta...?
drgač pa te naloge iz prejšnjih matur: ene se mi zdijo ful logične, ene pa tko, wtf kje so jih najdl
ŽuŽa napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:little bee napisal/-a:tko al tko ti tega profesor ne sme ocent.
Mi bomo iz poskusne mature dobili obvezno dve oceni; za esej in test. Če ne pridemo pisat, dobimo posebej sestavljeno 'poskusno maturo' takoj, ko se pojavimo v šoli.
Sam a ni tko, da se poskusne mature ne sme ocenjevati. Ker nm je naprej prfoska rekla da bo, pol je pa zvedla, da ne sme ocenjevat in zdej ne bo![]()