Prison break
-
- Kofetarica
jaz hočem nove dele- 3 sezona naprej ali 4.-a, meni je vseeno kak se reče, samo da so
Zadnjih par delov mi je bilo res dobrih
zaključek je sicer bolj medel (ampak vseeno super), ker pač ne vejo al bojo nadaljevali al ne... sam po moje da bojo, ker so fuuul stvari pustili odprtih!

Zadnjih par delov mi je bilo res dobrih

Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Omg,js sem ravnokar pogledla in se hmal zjokala
.Ful mi je blo žalostno to na koncu k pokaže vsakega in ful se mi je smilu Sucre in Michael k mu je LJ dal uno rožco.
Na spletni strani od PB-ja piše da je na voljo za dol poteg še 201 dan, spodi pa da bomo maja zvedli če bo 4.sezona
.
Edit:pa uno na koncu k se Whistler in Mahone pogovarjata o Sari...hmmm, a je še keri delovalo tko k da sploh ne bi bla mrtva??

Na spletni strani od PB-ja piše da je na voljo za dol poteg še 201 dan, spodi pa da bomo maja zvedli če bo 4.sezona

Edit:pa uno na koncu k se Whistler in Mahone pogovarjata o Sari...hmmm, a je še keri delovalo tko k da sploh ne bi bla mrtva??
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Ne.. pač je mrtva, sam Mahone ve, da bo zrd smrti Sare hotel najdt Gretchen in jo ubit..
Comment na ta del pa samo.. OMG NO. Kako so končal..tok..bedno se počutim, k sm ga pogledala, tak bedn konec in ne vejo še če bo četrta ssezona!? 1000% mora bit, ker nič ni zaključeno, popolnoma nič..groza no..prov žal mi je, da sm pogledla ta del, kr res..ah

Comment na ta del pa samo.. OMG NO. Kako so končal..tok..bedno se počutim, k sm ga pogledala, tak bedn konec in ne vejo še če bo četrta ssezona!? 1000% mora bit, ker nič ni zaključeno, popolnoma nič..groza no..prov žal mi je, da sm pogledla ta del, kr res..ah

- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez sm tudi zdej pogledla in so mi tudi kr solze stople v oči
. Sucre se mi tko smili, nikdar nima sreče, sam je pa pravi prjatu
. Una rožca od Sare, joj joj
. Drgač pa nova ljubezn na obzorju...
.
Po moje to ne more bit konc, ker morejo zdej še Sucreja rešt, da bo šel lahko k svoji lepi Maricruz
. Pa to Grečn ubit haha
.

Po moje to ne more bit konc, ker morejo zdej še Sucreja rešt, da bo šel lahko k svoji lepi Maricruz

Just dance and everything it´s gonna be ok!
lolitaa napisal/-a:^^ne ni to zadnji prizor.verjetno si ti zlowdala napačno.ker potem se še nadaljuje...
Joj dobr, da si mi rekla k sem šele zdej porajtala, da mi je zadnjih 5 minut kr odsekalo - na računalniku je ok na cd pa ne

Men pa nč jasn o keri rožci govorite...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.