Srbija-Kosovo
Albanci na Kosovu so začel s težnjami po osamosvojitvi že velik prej predn je pršu Miloševič na oblast... Sm pa gledala lih zanč njegove posnetke s procesa, ko je reku, da če je kriv tega, da je zaščitu svoj narod pa svojo državo pol pa prizna da je kriv... Seveda s tistim, cilj opravičuje sredstva... Tega, kako so kosovski Albanci med 2. sv. vojno Srbe pobijal pa noben ne bo omenu a ne...
Always look on the bright side of life!
Dagi napisal/-a:Albanci na Kosovu so začel s težnjami po osamosvojitvi že velik prej predn je pršu Miloševič na oblast... Sm pa gledala lih zanč njegove posnetke s procesa, ko je reku, da če je kriv tega, da je zaščitu svoj narod pa svojo državo pol pa prizna da je kriv... Seveda s tistim, cilj opravičuje sredstva... Tega, kako so kosovski Albanci med 2. sv. vojno Srbe pobijal pa noben ne bo omenu a ne...
valda da ne k so za use sam srbi krivi, tko k srebrenica k se sam tist spominja pa skos neke obletnce pa ne vem kaj. kda so samo pr njih bli umorjeni.
nobena vojna ni slaba samo za eno stran.
pa tud ta haag pa kako naj srbija izroč use te zločince, kva pa hrvaška pa bosna, pa tud u sloveniji ni blo use lih najbol po pravilih.
*zeljka* napisal/-a:pa tud ta haag pa kako naj srbija izroč use te zločince, kva pa hrvaška pa bosna, pa tud u sloveniji ni blo use lih najbol po pravilih.
Pa itak najbl glasni Nizozemci, k so takrt pr pokolu v Srebrenici rakijo pil s Srbi 1km stran... sej nekej so mogl, da so lahko "preslišal" vse poke... Ampak mednarodni skupnosti je bil čist preveč po godu poboj vseh tistih muslimanov...
Always look on the bright side of life!
ma ja kr živčna ratam k poslušam/berem vse to
me prou zanima kako bi se druge države obnašale k bi se njim tkole dogajal.
komi čakam da se bo na hrvaškem dalmacija odcepla, me prou zanima kva bodo oni nardil, k bojo kokr mi je znano tud oni priznal kosovo, pa k bo u makedoniji tok albancev u roku 5-10 let, pa bojo hotl še eno svojo državo.
mislm sploh ne vem kašna logika je to, če ma en narod že svojo državo

me prou zanima kako bi se druge države obnašale k bi se njim tkole dogajal.
komi čakam da se bo na hrvaškem dalmacija odcepla, me prou zanima kva bodo oni nardil, k bojo kokr mi je znano tud oni priznal kosovo, pa k bo u makedoniji tok albancev u roku 5-10 let, pa bojo hotl še eno svojo državo.
mislm sploh ne vem kašna logika je to, če ma en narod že svojo državo

ja sj kr lezejo gor, pol pa še makedonija en deu pa bo že kr ornk država, še mal pa bojo evropo zauzel.
http://www.em3r10.com/files/zemljevid-evrope-2015.jpg
http://www.em3r10.com/files/zemljevid-evrope-2015.jpg
Jahče bi ozemlje Kosova priključili k Albaniji bi bil pa spet cel halo, ker odselili se pa itak ne bodo od tam.
Sicer pa sem jz še vedno mnenja, da so si Srbi sami krivi, samo poglejmo katere narodnosti so vojni zločinci, ki so bili ali pa nekoč še bodo pred haaškim sodiščem. Sami so si to naredili. Ker njihovo razmišljanje je na malo čudnem nivoju.
Že res, da so na Kosovu hotli odcepitev že prej, amapk, če ne bi prišlo do teh pobojev v Srebrenici jih ZDA ne bi nikoli podprle.
Danes je Kosovo podprla še Nemčija, jz samo še slovenijo čakam.
Sicer pa sem jz še vedno mnenja, da so si Srbi sami krivi, samo poglejmo katere narodnosti so vojni zločinci, ki so bili ali pa nekoč še bodo pred haaškim sodiščem. Sami so si to naredili. Ker njihovo razmišljanje je na malo čudnem nivoju.
Že res, da so na Kosovu hotli odcepitev že prej, amapk, če ne bi prišlo do teh pobojev v Srebrenici jih ZDA ne bi nikoli podprle.
Danes je Kosovo podprla še Nemčija, jz samo še slovenijo čakam.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
Podpiram Srbijo(niti malo nisem srb). To je ozemlje Srbije in druga narod se je pač naselil na njihovo ozemlje in zdaj trdijo, da je to njihova zemlja. To nikoli ni bila njihova zemlja. After all.....če so oni res Kosovci in ne Albanci zakaj potem vihtijo albanske zastave, naj dvigujejo svojo zastavo. Torej oni so albanci ki živijo v Srbiji, imajo svojo državo Albanijo ampak se nočejo tja preselit. To je enako, kot da bi rekli da lahko Poljaki zdaj ustanovijo svojo državo nekje sredi Anglije, ker jih je pač več kot Angležev(na tistem območju).
Seveda lahko. Kosovo se brez podpore Amerike ne bi nikoli odcepilo. In ZDA so podprle Kosovo zato, ker zaradi vsega dogajanja na Balkanu niso ravno najbolj naklonjene Srbiji. No sicer ji pa tudi evropske države niso.
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
/\/\4t3j napisal/-a: To je ozemlje Srbije in druga narod se je pač naselil na njihovo ozemlje in zdaj trdijo, da je to njihova zemlja. To nikoli ni bila njihova zemlja.
koliko časa pa mora določen narod živet na nekem območju, da ga lahko proglasi za svojo zemljo? bi bilo zanimivo, če bi italijani hoteli nazaj pol evrope, ki so jo imeli v času rimskega imperija

in smešno je simplificiranje situacije v smislu, na kosovo se je priselilo 2 milijona albancev, ki so ga zdaj zavzeli. šlo je za historičen proces, ne pa za trenuten naval v zadnjih desetih letih.
jullia_ napisal/-a:/\/\4t3j napisal/-a: To je ozemlje Srbije in druga narod se je pač naselil na njihovo ozemlje in zdaj trdijo, da je to njihova zemlja. To nikoli ni bila njihova zemlja.
koliko časa pa mora določen narod živet na nekem območju, da ga lahko proglasi za svojo zemljo? bi bilo zanimivo, če bi italijani hoteli nazaj pol evrope, ki so jo imeli v času rimskega imperijapa ja, vem da je pretiran primer, ampak na živce mi gre to pretirano poudarjanje nekih zgodovinskih vezanosti, ker je stvar preveč relativna. nihče ni "že od zmeraj" na nekem teritoriju.
in smešno je simplificiranje situacije v smislu, na kosovo se je priselilo 2 milijona albancev, ki so ga zdaj zavzeli. šlo je za historičen proces, ne pa za trenuten naval v zadnjih desetih letih.
Pravzaprav ni bil historičen proces....največ Albancev se je na Kosovo preselilo ravno v 20 stol., prej so na tem območju pretežno živeli Srbi. Vendar to sploh nima veze, zato ker oni niso Kosovci ampak SO ALBANCI. Imajo svojo državo, vendar tam ne živijo, imigranti so...
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
mah men se najbolj bedno zdi ko se srbi tko neki ej
drgač pa najbolje da je kosovo samostojno da bo potem res mir.
jah glede mojega mišljenja:balkan je balkan, mislim da skoraj nihče dol ne more biti varen ker srbi pa bošnjaki se ne zastopjo najbolj(se mi zdi) tko da na balkanu nikoli ne bo miru!

jah glede mojega mišljenja:balkan je balkan, mislim da skoraj nihče dol ne more biti varen ker srbi pa bošnjaki se ne zastopjo najbolj(se mi zdi) tko da na balkanu nikoli ne bo miru!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3