Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

MiLLy napisal/-a:Fiziki: Friedrich Dürrenmatt, Vladimir: Matjaž Zupančič. Gre za sodobni deli.
Ok, sm edina, ki so ji fiziki všeč? :D

ne :D :D
men so taki - odštekani :P
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

men so od teh dram najbolši fiziki :D tko da nisi edina... najmanj pa sevede kralj na betajnovi :?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Men je pa Tartuffe kr neki, Fizikov pa se nisem prebrala, drugač mi je pa Vladimir najboljsi - pa se predstava je bla supr. :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Josephina napisal/-a:Men je pa Tartuffe kr neki, Fizikov pa se nisem prebrala, drugač mi je pa Vladimir najboljsi - pa se predstava je bla supr. :)

a ste že gledal?
mi smo šli pa že v šentjakobsko kralja n fiziki - in je supr bla. to morš vidt :D :D
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

je kdo uzel na maturi biologijo?
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

sokolja napisal/-a:je kdo uzel na maturi biologijo?

ja jst :D
Uporabniški avatar
nanyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: 18km iz mb

Neprebrana objava Napisal/-a nanyka »

to je še lušno da maš bio na maturi....jas sem jo mela :D :eek: ....svetujem vama, da iz onih knjig kaj so združeni testi iz bio na maturi rešujeta, ker takrat,ko sem jas pisala jih je kr blo nekaj na sami maturi, tak da se splača :wink:
When God Created Men, She Was Only Kiding!
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

a pa je matura težka? mislim je precej podrobno al bolj splošno? kako je pa kaj s temami?
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

sokolja napisal/-a:a pa je matura težka? mislim je precej podrobno al bolj splošno? kako je pa kaj s temami?

men so rekli, da je biologija res zelo težka, sicer je res, da je zelo velika izbirnost (najprej je dost za obroževanje, potem pa izmed 9 tem izbereš 5 oz. nekaj podobnega, ne me za besedo držat) vendar je snovi OGROMNO, piflanje da mu ni konca :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ ja to s piflanjem sm opazla. ful je snovi. kuko si se pa ti učila? mislm kdaj si se začela učit, po kolk cajta...?
drgač pa te naloge iz prejšnjih matur: ene se mi zdijo ful logične, ene pa tko, wtf kje so jih najdl :evil:
Uporabniški avatar
nanyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: 18km iz mb

Neprebrana objava Napisal/-a nanyka »

Piflanja je res dost, ampak se lahko zgodi, da ti pri kateri temi piflanje ne bo niti malo koristilo, ker se bo navezavalo na splošno znanje, ter dosti logičnega razmišljanja.

Jas osebno ti svetuje (sploh če maš zraun še kaki piflarski predmet), da se res začneš učit prej pa pač po malo, da neboš pol 3 dni pred maturo cela živčna, ker to veš da ti niti malo ne bo koristlo!
When God Created Men, She Was Only Kiding!
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

no bio ni tok huda... lani je bla fajn... če si čez celo gim mal delu, pa ti je blo jasno kaj delaš, se ti ni treba velik učit za maturo... js sem prelistavala zvezek 2 dni pred pisnim pa sem pisala 5. če ti je bio fajn, ne boš mela problemov.
LOVE hurts
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

mene pa zanima a se mislte za poskusno kej učit al mislte it tok da vidte, kok v osnovi znate?
hmmmm .... :)
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

somebody napisal/-a:^^ ja to s piflanjem sm opazla. ful je snovi. kuko si se pa ti učila? mislm kdaj si se začela učit, po kolk cajta...?
drgač pa te naloge iz prejšnjih matur: ene se mi zdijo ful logične, ene pa tko, wtf kje so jih najdl :evil:

js sm 3. letnik :D tko so mi rekl ko sem spraševala tiste, ki so jo imel na maturi ker sem js tut razmišljala, da bi zdej maja jo izbrala, ampak ne, ni šans, najbrž ostajata kr kemija pa glasba / geografija :)
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

je pa res, da je dost stvari, ki se jih ne da naučit... in jih pridobiš z kakim prskanjem po netu, branjem kakih člankov... tk ko sem že rekla, če te biologija zanima, jo boš nardila dober in to brez problemov
LOVE hurts
Zaklenjeno