Na kakšen način ste izgubile svojo devištvo?
kajira napisal/-a:Kalee napisal/-a:dve leti sm hodu pa sva se poj spravla k stvari![]()
no po se je pa odprl.. ena je po dveh mescih padla... ena po enmu mescu.. ena po petih dneh.. cudno ane.. kako zenske FUUULLL cenijo to... PREVEC... uau...
a ženska kej izgubi na 'vrednosti', če prej 'pade'?
pomoje .. da ..
Ja jaz, če bi zdajle pri 25ih letih čakala 3 mesece, da bom prvič seksala, bi mi bilo v ibr čudno...
Odvisno seveda od priložnosti, ok glede na to, da živim sama, je teh na pretek... če me tip privlači, pol hočem ponavadi čimprej... če me pa ne, pol pa itak niti ne razmišljam, da bi z njim hodila.
Če me pa tip spoštuje samo zato, ker mu nisem "dala", pol pa tut ne vem...
Pa da ne bo kdo mislil, da vsak mesec (ali dva, ali tri
) s kom seksam, hehe, ker nažalost ne 

Odvisno seveda od priložnosti, ok glede na to, da živim sama, je teh na pretek... če me tip privlači, pol hočem ponavadi čimprej... če me pa ne, pol pa itak niti ne razmišljam, da bi z njim hodila.
Če me pa tip spoštuje samo zato, ker mu nisem "dala", pol pa tut ne vem...

Pa da ne bo kdo mislil, da vsak mesec (ali dva, ali tri

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
S sedanjim fantom
Tut nč kej extra posebnga..mal bolelo,krvi nč...to je to..Je pa res,da dobiš nek drugačn filing k jo zgubiš
Pa ne da bi se zdej počutu k druga oseba..sam drgačn si..pa se ne vid nauzven..sicr pa to usak po svoje doživlja..jst sm ponosna nase,da sm tuk časa čakala na prauga..čeprou bi lahko že prej..enmu je pa to zgolj pač potreba,dokazovanje..blablabla že nakladam

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
nedolžnost sem izgubila s fantom, ki je bil 4 leta starejši, dobro podmazan na jeziku in manipulator...žal sem to prepozno spoznala...čeprav sama izkušnja ni bila tako slaba in tako huda,da bi jo rada pozabila, ampak dogodki po vsemu temu pa so bili grozni...kaj vse ljudje skrivajo in kako zelo se včasih motimo...žal, nepremišljeno dejanje...