Srbija-Kosovo

Vse o politiki od svetovne do domače
Odgovori
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

KittyKiss napisal/-a:In kaj je v tem groznega matr? :? Kaj ma to sploh veze? Od kdaj se država širi, če ma več prebivalcev? Totalno neumesne so te izjave, kok majo Albanci otrok.Zj zato kr ma Srbska družina manj otrok kot Albanska so pa boljši? Nimajo nobene povezave s Kosovo-Srbija odnosom.

če bi rada še kej več zvedla si pa ostale moje poste v tej temi preber...
Always look on the bright side of life!
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Ja kokrkol že, prej smo govoril o širitvi Albanske države potem pa kr prešli na družine Albancev.. Kot da je število otrok v družini pogojeno z širjenjem države in da majo Albanci sigurno v načrtu se razmnoževat, ker se za vsakega otroka njihova država malce razširi.. :D nima veze vglavnem.. jim še privoščim, če rojevajo zdrave otroke itd.. Btw so pa tud Slovenske družine imele po 10 otrok včasih, ko je bilo kmetijstvo še bolj razvito in je vse slonel na tem.. V Kosovu je tako še vedno povečini, da je kmetijstvo razvito.. Torej..
Vglavnem..brezveze to z družinami..

Nazaj na neodvisnost Kosova.
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Kolk ti dejansko sploh veš o Kosovu... glede na tvoje izjave mislm...
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Sklepam, da to leti na to, da ma Kosovo kmetijstvo itd.. Vem pa velik več kot ti, glede na to da sem celo bila tm za razliko od tebe, k si ga vidla samo na zemljevidu in je moj oče Kosovski albanec :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst pa mislm da je tole že tu mač.Naj se pač normalno odcepijo, ker mislm da tale bitka že predolg traja in terja preveč žrtev.Naj ima kosovo svojo državo, itak bodo praktično na slabšem.Sicer mi je ap res popolnoma vseeno kaj in kako, sam naj dajo že enkrat mir in eni in drugi.in nevem kaj se zdej na nas spravljajo, mislm da že ptički na veji čivkajo da je jasno da je slovenska politika podrejena ameriški in tko kot bo amerikanc reku, tko mormo tud mi rečt, z izgovori da se lahko vsaka država odloči po svoje.Ja bulšit no :roll:
sicer pa kaj naj rečem.Mi smo se tud odcepel.Bila republika ali ne, vseeno se je Jugoslavija zmanjšala in zgubila del ozemlja.Če se postavim v našo in njihovo kožo bi vseeno imela rajš, da me lepo spustijo, kot pa da je nevemkolk smrtnih žrtev še zraven.
In ne razumem Srbov ki gredo v znak protesta svoje lastno glavno mesto razbijat.res ste ponosni in res mate radi sojo državo :roll: primitivci!
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

KittyKiss napisal/-a:Sklepam, da to leti na to, da ma Kosovo kmetijstvo itd.. Vem pa velik več kot ti, glede na to da sem celo bila tm za razliko od tebe, k si ga vidla samo na zemljevidu in je moj oče Kosovski albanec :roll:

draga moja ne poznaš me, pojma nimaš kaj počnem, ne kje živim in ne kje sm kdaj bla zato prosm mal več objektivnosti kljub temu da je tvoj oče kosovski albanec... Btw, če ma še kera sorodnike dol nej mi prosm ZS pošlje, ker bi rabla eno pomoč.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

*purple* napisal/-a: mislm da že ptički na veji čivkajo da je jasno da je slovenska politika podrejena ameriški in tko kot bo amerikanc reku, tko mormo tud mi rečt, z izgovori da se lahko vsaka država odloči po svoje.Ja bulšit no :roll:

Žalostno, ampak resnično...

Pa lepo vas prosim razpad Jugoslavije res ne morete primerjat s Kosovom.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

MIGRENA napisal/-a:Pa lepo vas prosim razpad Jugoslavije res ne morete primerjat s Kosovom.

Migrena brez veze... js sm že par strani nazaj obupala... :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

MIGRENA napisal/-a:
*purple* napisal/-a: mislm da že ptički na veji čivkajo da je jasno da je slovenska politika podrejena ameriški in tko kot bo amerikanc reku, tko mormo tud mi rečt, z izgovori da se lahko vsaka država odloči po svoje.Ja bulšit no :roll:

Žalostno, ampak resnično...

Pa lepo vas prosim razpad Jugoslavije res ne morete primerjat s Kosovom.

ne mormo primerjat, ampak vseeno.za nas bi se tud lohk kej zmisll pa nebi pustl.
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikiča* »

Mislim, da redkokatera od nas lahko govori objektivno, jaz vem da nemorem.
Nobena, prav nobena država nebi dovolila, da se ji taka stvar zgodi, zakaj mislite, da bo s Srbijo drugače? Še posebej, ker ima Kosovo simbolen pomen (Kosovska bitka leta 1389).

Enostranska razglasitev samostojnosti in neodvisnosti v tem primeru je kršenje mednarodnega prava. Če se mednarodno pravo v tem primeru prekrši s strani držav, kot so ZDA, Nemčija, Francija, Velika Britanija itd., kaj lahko pričakujemo v naslednjih letih?

Kdo bo sploh še upošteval mednarodne zakone?

Če so si "izmislili" ta pravila, naj se jih potem tudi držijo! Ali niso ta pravila za vse? Nisem vedela, da jih lahko posamezniki lahko kršijo...
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

čeprav me "ta južni" ne zanimajo, podpiram kosovo. naj se osamosvoji da bo mir. ampak srbiji je to podčastjo seveda...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Joooj kake mate ene..sploh primerjave pa to :? OMG..ne podpiram kosova kot samostojno državo. To je to.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

MIGRENA napisal/-a:Pa lepo vas prosim razpad Jugoslavije res ne morete primerjat s Kosovom.

a zato, ker je bil razpad jugoslavije fajn, osamosvojitev kosova je pa, vsaj za tiste, ki se jim po žilah kaplje srbske krvi pretakajo, poraz in katastrofa?

sploh pa, po kakšni logiki se ta osamosvojitev ne more štet za eno izmed faz razpada jugoslavije? in kdo pravi, da je le-ta končan?
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

V meni ni kaplje srbske krvi, pa se mi zdi to katastrofa... in poroz ne za Srbe, pač pa za mednarodno pravo... ki samo še 1x več ni blo upoštevano.
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikiča* »

za to osamosvojitvijo se skrivajo samo interesi ZDA! (zahodne države so pa itk k cucki, sam lezejo za ZDA- dobr primer je za to tudi Slovenija,samo spomnite se dokumentov)

Če ste malo prej poslušale dnevnik, ste lahko slišale, da ZDA (čudno ane :roll: ) pritiskajo na članice EU, da priznajo kosovo.

Zakaj pa ZDA niso za osamosvojitev rep. Srpske? Zato ker nima nič od tega!

Briga njih za kosovo, ki ima mimogrede, za predsednika vlade kriminalca, njim se gre samo za denar!

ne vpletajte v to osamosvojitev Slovenije, ker se je oblast v Srbiji spremenila in oni zato niso nič krivi. Kriva je prejšnja oblast, kolikor pa vemo, je ta popolnoma drugačna od prejšnje.
Odgovori