Essence
moja kolegica si je kupla essence senčilo .. dve barvi skup pa je ful vredu, sem si probala, pa je blo ful obstojno, ap one pikice so mi ble všeč, čeprav drugače nisem neke bleščice freak... sem si pa potem kupila sama senčilo črne barve, pa se je fuuul krušlo, ko sem nanesla sem imela še pod očmi na licih prah črne... in bognedaj, da tisti prah razmažeš 

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- metuljčica*
- Cosmofrik
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
To se je tud meni dogajalo..pomaga, če daš spodi puder, ker malo popivna pot oz. vlago in senčilo zato dalje časa zdrži...
Se pravi, če si pudraš obraz še narahlo nanesi tekočega čez veke in si daš potem čez to še puder v prahu, ne vem točno kako se mu reče, dobro je, če je transparentni..
To nekaj časa pomaga, samo po določenem času se ti bo mogoče vseeno nabralo. Meni se niti ne, no
Ali pa pod senčko, ki jo misleš met naneseš spodaj tako v naravni kožni barvi čez celo veko...
To lahko narediš tudi na spodnji veki, če in preden si delaš črto in če imaš tako oblikovane oči kot js, ki malo na azijsko potegnejo in maš še spodaj nekakšno mjceno gubo, kot veko...hm, ne vem kako opisat...oziroma, če se ti barvica briše.
Upam, da ti bo kej pomagalo tole
Aja pa še to, senčke izbiraj res tiste najbolj drobno mlete, npr artdeco so super pa tudi od maxfactorja, nivee in isadore so okej
papa
Se pravi, če si pudraš obraz še narahlo nanesi tekočega čez veke in si daš potem čez to še puder v prahu, ne vem točno kako se mu reče, dobro je, če je transparentni..
To nekaj časa pomaga, samo po določenem času se ti bo mogoče vseeno nabralo. Meni se niti ne, no

Ali pa pod senčko, ki jo misleš met naneseš spodaj tako v naravni kožni barvi čez celo veko...
To lahko narediš tudi na spodnji veki, če in preden si delaš črto in če imaš tako oblikovane oči kot js, ki malo na azijsko potegnejo in maš še spodaj nekakšno mjceno gubo, kot veko...hm, ne vem kako opisat...oziroma, če se ti barvica briše.
Upam, da ti bo kej pomagalo tole

Aja pa še to, senčke izbiraj res tiste najbolj drobno mlete, npr artdeco so super pa tudi od maxfactorja, nivee in isadore so okej
papa
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
buubbika napisal/-a:sunnydayka napisal/-a:men se vsa senčila naberejo v črto ni važn kere znamke...sploh nwem kai nei nrdim
najprej si nanesi suh puder, potem pa sencilo
am v vsaki drižogeriji se dobi ena mala kremica od manhhetna(nevem če sem prav napisala)...mislim da se mu reče neki base in to je dejansko namenjeno temu..da se senčilo ne nabere v črto....tisto je v taki kožni barvi,ki se potem ko se razmaže ne vidi nič...potem samo senčilo namažeš in je obstojno. stane pa nekje 6 evrov.
gregalina napisal/-a:Kera te ne uporablja pudra![]()
Drgač sm pa js dala za pudr (Jade) majn, kot pa tale stvar stane..pa no, sej nima veze
hehee....malo nesramno...kera pa ne uporablja pudra???...sama ga sicer ne...ker ne potrebujem...in tričetr folka ki ga poznam ne uporablja pudra..ker majo dost lepo in čisto kožo da ga ne rabijo. poznam pa ja veliko takih ki dobesedno živijo za puder in že vsako brezvezno rdečico prekrijejo z pudrom..ahej...

Mnja, tut js ne uporablam pudra sploh. Nimam lih perfektne pouti, ampak nekak me pudri strašijo, ne znam si ga niti kupt, niti namazat, tko da zdej čez zimo raj ostajam pr malih popraukih (mozol), polet mam pa itak lepo barvo in bi mi pudr sam pokvaru zadeve
.
So mi pa nehal prodajat eno maskarco, k sm jo kr lep cajt kupvala in mi je bla res fajn
. Zdej se pa matram z neuspelimi nakupi nekih drugih. To se tko ne dela, noooo.

So mi pa nehal prodajat eno maskarco, k sm jo kr lep cajt kupvala in mi je bla res fajn

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...