Metal glasba
Ej Stara, kje si bla včerej???????
Jst sm te iskala-skoz okol gledala pa te ni in ni blo na spregled:).........na koncu smo na odru imeli neko pijansko norčevanje oz. poizkus afterpartij šova in smo te klical prek majka:"Nuša, Bulma, prit gor na oder če si tle"........in tebe ni blo! Res škoda, ker sm mislna da se dobiva,,,, ja nič pa (spet)drugič:)
Papa
Jst sm te iskala-skoz okol gledala pa te ni in ni blo na spregled:).........na koncu smo na odru imeli neko pijansko norčevanje oz. poizkus afterpartij šova in smo te klical prek majka:"Nuša, Bulma, prit gor na oder če si tle"........in tebe ni blo! Res škoda, ker sm mislna da se dobiva,,,, ja nič pa (spet)drugič:)
Papa
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
Saj plan je bil - oz je bilo 100% da sem tam. Pa se spremenilo. Sporočila ti pa nisem?
Pozabla! Tak sem bila utrujena. Pot pa vse.Saj zdaj sem se zmenila, da pridem najverjetneje aprila-za več dni. Ker ta 2 dni je bilo vse preveeeč natrpano.
Drugače mi je pa ful žal da se nisve videle. Kdaj sve se prvič in zadnjič? 2005,ne?
Btw-kako pa je bil koncert? Valda ful žurka. Ne?

Drugače mi je pa ful žal da se nisve videle. Kdaj sve se prvič in zadnjič? 2005,ne?

Btw-kako pa je bil koncert? Valda ful žurka. Ne?
-
- Kofetarica
Wiwiwiwiwiw, najboljš je blooooo!!
Slik pa nimam, jih bom od frenda dubla; sm bla taka terda, da pomojm še mobitela iz žepa ne bi mogla povlečt:P:P:
Aja, pa škoda je, k sm mal zaležala, hahaha, pol so me pa res varnostniki vn nesl; kao; no d se boš mal nadihala punca:P:P.
U splošnem je blo pa noooorooo!! Sam slajat pa žurirat!!!:):)
Slik pa nimam, jih bom od frenda dubla; sm bla taka terda, da pomojm še mobitela iz žepa ne bi mogla povlečt:P:P:
Aja, pa škoda je, k sm mal zaležala, hahaha, pol so me pa res varnostniki vn nesl; kao; no d se boš mal nadihala punca:P:P.
U splošnem je blo pa noooorooo!! Sam slajat pa žurirat!!!:):)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
Gre katera na Gods of Metal - Iron Maden, Judast Priest, Slayer, itd. Jaz samo še predračun plačam ... Za take bende bom pa že mogla zdržati brez tekoče vode in z dvema wc-jema na festivalu.
MC 08 je pa letos čisto v k....
MC 08 je pa letos čisto v k....
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.