bjondina napisal/-a:^^ Saj ta zraven nje ni Tony, je pa tudi en znan igralec (ne morem se spomniti, kje sem ga že videla in kako mu je ime). No, ampak jaz se na tak nivo kot se je spustila Eva, vseeno ne bi spuščala, čeprav je posnetek zabaven
Vem da ni Tony, js sm sam sprašvala a je to dejansko ta video o katerem so govoril, (kao že takoj da je posnela parodijo) a je to sam video ki so ga posnel kasneje v odgovor govoricam.
Ah pozabte.
Saj po mojem itak nima kaj dosti možnosti v primerjavi z drugimi kandidati. Enostavno je prezelena in preblond za kaj takšnega (pa s tem ne mislim nič slabega glede barve las ali kaj podobnega, ampak vse kar si ta bejba izmisli pa tudi ne more imeti/postati).
Pa seveda, da nima šans. Pa to, ka je marypa rekla, da smo napisali 88 strani o njej. Sej tudi o Atomik Harmonik je ogromno strani, pa si vseeno Špele ne želim kot predsednice. Pa dejte no, Francija, ki je ena najbolj razvitih držav gotovo ne bo dopustila, da bi se kaj takega zgodilo...
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.