Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

sicer hlač ne vidim dobro..al gredo bolj v športno smer ali ne....ampak jaz bi k satenastim hlačam definitivno nosila ene hude štekle...še najlepše mi je to poleti na kakšne hude sandalčke samo s trakci...pa enih 8 cm petka...
tako je moje mnenje...le da se mi zdi, da so te malo bolj športne...kar bi nosila le poleti na japonke...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Premišljujem in na koncu napišem še semle...
Meseca maja ima moja prijateljica poroko.
Js pa nimam pojma kaj oblečt.
Krilo, hlače... definitivno bi rada nekej na rokavčke (ker majčk brez rokavov ne prenesem!)...
Rada bi, da je elegantno, pa vendar odštekano in mladostniško...

Hm... zahtevna?
Nevem :)
Sam js se res obremenjujem.
Vesela bi bla vsakršne slikce, nasveta...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Starlight*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Starlight* »

se pridružujem prošnji *pupike* za kakšen nasvet.. :wink: tudi jaz grem na poroko in nimam pojma kaj naj oblečem.. rada bi kakšno lepo oblekco, recimo kako črno pa zraven kak širok pas.. na rokave ali brez vseeno.. me pa zanima kje lahko najdem kaj primernega v ljubljani.. v centru ali v btc-ju? kakšen emporium, sportina morda... mam pa en problem..mam kar široke boke, zato nevem kak točno bi naj zgledala oblekca.. ker sem jih nekaj že probala in mi ful ve narazen stojijo :x :)

lepo se mejte
Starlight...I will be chasing a starlight...Until the end of my life...I don't know if it's worth it anymore...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js grem mogoče tut konc marca na eno ohcet kolega mojga fanta, k bo nek u Istri.
U čem bom pršla tja, me sploh ne skrbi.
Če bo kokrtok toplo (glede na klimo) grem u krilcu, tankih žabicah, balerinkah, gor pa majčko, kšno jopčko in jaknco. Čist nč drgač, kt če bi šla u začetku toplejših dni u mesto na kofetko :wink: . Sej nism nevesta, zato ne vidm potrebe po neki "slavnostni" opravi.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Zanima me, kaksne barve zabic se vam zdi primerna za v cevlje barve sampanjca z visoko srebrno polno peto? Kozna barva vem, da lepo pase, kaj pa recimo crna in kaksna druga barva?

Pa zanima me, kak zabice najbolj pasejo h beli kratki kiklci. Po mojem kake lepe pisane barve kamot, kaj pa crne?

Vecino zabic mam crne barve, pa me zanima, ce se nej spravim opravt dodatn nakup al ne :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Na take čevelčke bi js dala najbrš čim bl neutralno barvo žabic, se prau najbolš kožno. Črnih ne bi dala gor, kr se mi zdi kontrast prevelk, ne vem pa, kako zgledajo čevelčki in u kašnem stilu, barvi je ostala oprava (je bl elegantna al odbita).

Kiklca je kratka, douga, športna, elegantna? Če je športna, bi šla js sigurn na kšne barvaste žabice (lahko tut rahlo pisane, seveda ne preveč, da nauš preveč Pika Nogovačka), na elegantno bi tut usekala kej barvitga, seveda pa bl blage variante in finih materialou. Črnih žabic js ne bi.

Dost je odvisno, kašn stil nosš. Js mam pousod barvne žabice, pa dokolenke čez (seveda u barvah in materialih primernih cuncam), je pa res, da sm bol športno usmerjena :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

jst bi na tvojem mestu kar investirala v še ene žabe :)
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

Premišljujem in na koncu napišem še semle...
Meseca maja ima moja prijateljica poroko.
Js pa nimam pojma kaj oblečt.
Krilo, hlače... definitivno bi rada nekej na rokavčke (ker majčk brez rokavov ne prenesem!)...
Rada bi, da je elegantno, pa vendar odštekano in mladostniško...

ok jaz bi na tvojemu mestu oblekla:
a) oblekico poljubne barve, z rokavčki, z ne tako odprtim dekoltejem, obvezno do kolen ali višje;
b)krilo nagubano, do kolen, zgoraj pa kakšen top

jaz osebno bi izbrala poletne svetle barve - svetlo roza, oranžna, bez, rjava...obula bi definitivno sandale z visoko peto. za lepše bi nosila še ogrlico in uhanče in kakšen trak v laseh. če bo bilo bolj mraz si bi omislila še jaknico za čez
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Cevlji so nekje takle stil, sam do so v barvi sampanjca, pa peta je srebrna. V bistvu so dokaj elegantni, tko da jih bom nosla, ko bom oblekla malo bolj elegantna oblacila. Po mojem bi kaksna rjava al pa bez tud pasala. Kaj mislis?

Ko sem jih zagledala, sem se cist zalubla vanje, ampak takrat nisem pomislila kaksne zabice bo treba zram kombinirat :(

Kiklca je pa dost kratka, sporten stil, tko da jo mislim nosit k balerinkam. Velik lazje je, ce ti kdo rece, tole pa zgleda lepo tko pa tko, ker kr neki navlect nase mi je mal scary, se niti ne pocutim glih dobr, ce nisem glih prepricana v kombinacije barv. Drgac mam pa tud js ful rada zabice, sam mam po vecini crne z raznimi vzorci (jih mam menda ene 20 usaj :oops: ), tko da si bom z veseljem kupla se ene par barvastih :D

Je pa drugace moj stil sportno eleganten :wink:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Merry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Merry »

kako se vam pa zdijo te ledrnate jaknce? :D meni so ful všeč..sam ne vem kak dolgo bo se še to noslo..kaj pravte? ker se mi zdi škoda dat tam 150€ pa jo bom sam en mesec nosla pol pa ne bo več moderna.. :?
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

^^men niso všeč,kr ne nosm usnja...drgač pa jo ma moja soseda,pa si jo je dala po meri delat,pa okol 100 evrov je dala za njo,sam mi je rekla da se po kakem letu fejst raztegnejo

js sm lansk let za eno poroko oblekla mal dalšo pinki obleko,zgori je bla tk ku na bikini nareta,pa je bla čist v izi,pa zravn sm mela čevle s celo peto v tej barvi....pa bi se čist ql počutla če ne bi bli v nekem kmečkem okolju pa še mrzl je blo,kr smo bli na nekem ribniku...tk da se prej pozanimita kje bote,da ne bota preveč svečan oblečene pol bote pa nek uzuni na lesenih klopeh :D
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

Mene pa sam zanima kaj pravte o kombinaciji: daljša zelena majčka, čez pa temno moder pulovrčk..[/b]
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

KristinĆk napisal/-a:Mene pa sam zanima kaj pravte o kombinaciji: daljša zelena majčka, čez pa temno moder pulovrčk..[/b]

eno temne jeanske, zelena majcka, temen pulovrcek... cist vsecna, normalna kombinacija.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Merry napisal/-a:kako se vam pa zdijo te ledrnate jaknce? :D meni so ful všeč..sam ne vem kak dolgo bo se še to noslo..kaj pravte? ker se mi zdi škoda dat tam 150€ pa jo bom sam en mesec nosla pol pa ne bo več moderna.. :?

Eh usnjene jakne so večne - moda gor al pa dol :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

So ja, sam ne kratke pa vseh barv. :P
Zaklenjeno