Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Komunikatorka
srčica.. meni se je isto dogajalo, pa sm vedno ustrajala pa tud če je zginu pa se pol delu kot da nč ni blo, vedno sm ga uzela nazaj. pol mi je pa s časom to presedlo, kr al nekoga maš al pa ga nimaš, neki umes zame ne obstaja. si tud ti človek pa ti je hudo da se on tko obnaša in na koncu je njemu za to čist useeno. jst sm mu po dveh letih povedla da pač tko ne gre, kr se mi ne zdi prou da se tko obnaša z mano, no mal mi je blo žou najprej, ampak pol ugotoviš da si take ljudje ne zaslužijo tvoje pozornosti...
The lonliest day za nas ki prebolevamo.
Da je stvar še hujša, učeraj me je kontatiral, da bi se dobila-rad bi prišel k meni. V soboto. Seveda sem rekla da ja.
Sicer sem ga do zdej mela na hladnem in zgleda da je to nardilo svoje. Prejšnji tedn sem namreč zvedla da je prijatelju tožil kak mu je žal da me je pustu in da je naredu napako... Zdej smo pa tam. Niti ne vem kaj bi rad od mene, vem pa da me ni prebolel. In ko sva se enkrat srečala zunaj me je zalizu sredi diskača, mi reku da sem bla najboljša itd. Takrat sem bla hladna. Pol se spet nisva slišala neki časa in zdej me je kr strah kaj bo v soboto...
Mislila sem da sem ga prebolela. Ma kje, še zmeri je tuki in še zmer ga mam rada. Edino kar se je spremenilo je to da sem se nekak navadla živet brez njega. Zdej pa spet prihaja v moje življenje in js mu ne morem rečt ne...
Da je stvar še hujša, učeraj me je kontatiral, da bi se dobila-rad bi prišel k meni. V soboto. Seveda sem rekla da ja.
Sicer sem ga do zdej mela na hladnem in zgleda da je to nardilo svoje. Prejšnji tedn sem namreč zvedla da je prijatelju tožil kak mu je žal da me je pustu in da je naredu napako... Zdej smo pa tam. Niti ne vem kaj bi rad od mene, vem pa da me ni prebolel. In ko sva se enkrat srečala zunaj me je zalizu sredi diskača, mi reku da sem bla najboljša itd. Takrat sem bla hladna. Pol se spet nisva slišala neki časa in zdej me je kr strah kaj bo v soboto...
Mislila sem da sem ga prebolela. Ma kje, še zmeri je tuki in še zmer ga mam rada. Edino kar se je spremenilo je to da sem se nekak navadla živet brez njega. Zdej pa spet prihaja v moje življenje in js mu ne morem rečt ne...
meni je bilo pa to valentinovo zakon, veliko boljše kot lansko in predlansko ko sem bila z njim. pa nimam nikogar ugledanega, sem se pa posvetila prijateljicam/prijateljem, tako da je bilo res fino
ne pogrešam ga, prebolela sem 100 %. tudi vam bo uspelo, samo glavo pokonci in imejte se rade 

to infinity and beyond!
roni napisal/-a:ja groza ja! men je poslov sms če greva jutr na toritco?! jutr? zakaj pa ne dons? ker bo z njo? ne grem na nobeno tortico! jao tipi...
pa povsod te srčki pa kičasti neuporabni spominki... grozn dan ubistvu ja!
Bravo roni

In zakaj bi šel s tabo na tortico?...Da mu nebi bilo tako hudo, ko bi se spomnil kako je bilo prejšna leta lepo s tabo na valentinovo?

Roni....ti kar vstrajaj...naj te ne vrti okoli prsta. Njemu je zdaj fajn. Ma punco...zravn pa še tebe. Kaj maš pa ti? Ne eno ne drugo. Tak da...

punchka napisal/-a:meni je bilo pa to valentinovo zakon, veliko boljše kot lansko
Js sem lansklet še takrat bivšemu za valentinovo poslala eno pesmco. Osem mescu sem rabila, da sem ga čist prebolela. Ampak punce..pol k je mim je pa zakon. Metuljčki, zaljubljenost,.. Sam ne smete si vrteti v glavi vse lepe trenutke (tak k js), na list si napišite zakaj med vama ne laufa, zakaj sta šla narazen in vse njegove napake. In si to preberte vsak dan parkrat

Letošnjo valentninovo je blo pa najboljše do zdej (najprej žur, velik spanja, romantika, koncert, vroča čokolada ob ljubljanci, večerja doma ob romantičnem filmu

Punce, zej bi pa še jst rabla kakšen nasvet
Bivšiga sem že zdavnej prebolela, sva pa pred pol leta (po 2 letih odkar sva narazen) ponovno vzpostavila stik in od takrat sva ful prijatelja, velik v stiku, spet je mal flirtanja (ampak nč nevarnega, samo tako za foro)... v čem je problem? v tem, da že skoraj 3 tedne nisva nič spregovorila (prej sva se vsake par dni slišala), pa čeprav sem ga sama kontaktirala, ampak se ni oglasil in pol sploh ni klical nazaj. Ok, sem ga pač pustila pri miru in mu čez par dni poslala sms, če je vse ok... pa spet nič.
Nikol ni bil tak, da bi me ignoriral, tudi po koncu veze. Jst mu nočem več težit, ampak bi vsaj rada zvedla kaj je razlog za ignoranco! Zmer je bil iskren do mene, zdej pa ne vem kaj ga je pičlo. Z njim ni nič narobe oz. se mu ni nič zgodilo, ker se vsak dan vpiše na msn, tko da more bit vzrok neki v zvezi z mano. Od tistega zadnjega sms-a ga pustim na miru, ker tud nism tak tip človeka, da bi težila. Je pa res, da se mi je v zadnjih dneh zgodilo nekaj zelo slabega in mi manjka pogovor z njim. Kaj bi pa ve nardile na mojem mestu? Pa prosim ne rečt, pogovori se z njim, ker očitno to zarad njega ni možno
Sej, če noče več imeti stikov z mano, ok se bom umaknila, samo nej mi pove, ne pa ignoranca 

Sva vsak iz svojega kraja, tako da je več možnosti da mi kokos na glavo pade, kakor da ga kje naključno srečam. K njemu domov pa ne bom hodila, ker se ne bom spustila na tist nivo, ko bi po njegovem verjetno postala, povrh vsega, še zoprna in tečna. Pustila ga bom pri miru, saj mi drugega ne preostane. Žal mi je samo ker sva se štekala, on je pa po vsem skupaj uporabil tak način in ne lepe besede.