ja hja brezveze se je tolk menit ka je res pa ka ni, vsak drugače sliši,vsak ma druge želje..sej pravim-vse je odvisno od želj-če si si cev lajf želo bit sodnica pol je ž kul da maš lepe ocene pa da čimrej začneš delat..sam kot pravim-nerabiš 10tk,dovolj so 8ke..odvisno pač kolk maš sreče pri izpitih(ja lahk znaš vse, napišeš prav vse-vsaj zdi se ti tk,pol pa vseen dobiš 8

še 1x pa poudarjam da je v pravu tolk možnosti da se ni treba tolk sekirat..res moraš bit pogumen,iznajdliv itd..pa dobiš šiht kljub 6kam

pa tud žuranje-js mam par sošlk ki so skooos na faksu, nikol al pa mogoč 1x na leto žurajo med tednom in se mi taaak smilijo!! bit študent je pa ja neki najlepšega na svetu! in žuranje spada zravn-tolk ko dogaja

nevem no, js ga žuram skos-vsaj 1x na tedn,tot tedn kr 2dni skup,se ga tud napijem ponavadi..na faksu sem mogoč 20%vsega skup pa mi gre fuul fajn lah rečem..pa zihr nism cele dneve za knigami...
tisti ka mate namen it pravo študirat: ne poslušat unih komentarjev-jo kak je teško, a si nora nemorš it pravo študirat nikol neboš rima naredla..bla bla..to te lah ful spsihira in si celi prestrašen pol-men je blo ful bed, cela prestrašena sm bla na začetku, pol ko sm pa vidla da ni tk hudo pa je šlo...
aja pa najhuš je da dobiš take komentarje od ljudi ki ne študirajo tega,u bistvo pojma nimajo ka je rimsko pravo,pa so bol pametni od nas

pravo je kul, če te veseli bo zihr šlo.. šiht bomo že dobli slej ko prej, kje pa bomo še tk vidli(je možno da maš cev lajf neko željo ka boš delav,pol pa dobiš šiht pa ti je tk fajn da čis pozabiš na drugo)
no in pol se vidimo kje na sodišču al pa na kakih pravniških dnevih, mogoče tud v parlamentu

fsm