HJa, sej je zanimiva stvarca, sam tko pomojem pride mal bolj v poštev pri dveh puncah, vsaj men se zdi tko boljš.
K newem da tipu paša v ritko, s "umetnim" newem, meni se zdi ČUDNO
moj poskusil bi, stoposto. samo užival pa pomoje ne bi prav preveč. sploh ker bi jst zraven umirala od smeha. res si sama sebe ne predstavljam v taki vlogi
Midva s punco to počneva. Se je pač treba odkrito in pošteno pogovorit kaj in kako komu paše in ne paše.
Ne bi pa zdaj osebo označil slabšalno, če le ta prizna da ji paše nekaj bolj posebnega v spolnosti.
Nikoli,ne bi občevala na tak način.Sva heterosexualen par in uživava na način moški-ženska.
Menjava identitete se mi zdi pri takih parih vprašljiva glede na usmerjenost...
Ojoj - tale strap-on se mi pa res zdi mal too much za moj okus. Sicer rada experimentirava in z veseljem poskučava nove stvari, ampak strap-on je pa waaaaaay preveč za moj okus no
No ja, enim očitno pač paše (svaka čast) in prou je tko
Js bi ga tko enkrat, da vidim kako zgleda obratna situacija. Ampak mi je jasno povedal, da to njemu ne paše, tko da bo žal ostalo samo v moji glavi No, mogoče si pa kdaj premisli
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
freaky napisal/-a:Js bi ga tko enkrat, da vidim kako zgleda obratna situacija. Ampak mi je jasno povedal, da to njemu ne paše, tko da bo žal ostalo samo v moji glavi No, mogoče si pa kdaj premisli
Saj ni nujno, da samo moskega takole obdelas...lahko tudi drugo zensko...