Lara napisal/-a:Saj ne recem, mogoce pa je problem v meni- meni grejo ze itak same po sebi fraze kot so lubek, bubi moj, ne vem kaj vse od zivali in podobno do skrajnosti na zivce, tak da je verjetno odpor do valentinovega povezan s tem

Ta osladnost pa glupiranje samih sebe (in partnerja- ne mores moskemu dajat bedastih vzdevkov, sploh, ce ga ljubis)...joooj. Pac nisem romanticna, kaj pa hocem

Sicer bi pa to bolj spadalo v katero drugo temo (npr. Kaj vam gre na zivce

)
Eh, tukaj ne gre za to, da ne bi bila romanticna. Pac imas svoje videnje tega, kar naj bi romanticno sploh bilo ...
Namrec meni vzdevki, ki jih omenjas itak niso vsec, niso mi vsec darila, ki so omenjena v tej temi, ki jih bodo dobili decki nekaterih, ni mi vsec kaksna playlista, ki je totalno 'romanticna', ki jo navajajo punce v temi, katero glasbo poslusate med seksom in se in se je takih zadev ... Mi je pa med nama romanticnih milijon drugih zadev, ki se mi ne zdijo pocukrane, ampak preprosto lepe in se lahko ob njih cisto stopim ... Vsak po svoje, meni je vsec, da imava nekaj cisto unikatnega pod pojmom 'romantika' in mi je vsec, da to izkljucuje pojem Valentinovega