No sam, da jim je ratal pol pa tut, če se še 100x zaplete (kar se itak tut bo ). Pa tok sm bla jezna k je že vse tko lepo kazal pol pa Sucre-ja dobijo, jooooj no
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
kaaaaj??Sucreja dobija??pa ne nooo .
učeri sem dala pobirat 12.del in danes mi je pobralo in guess what??sploh mi noče odpret,aaaaa .sam js sem že dala novga pobirat in upam da bo ta pravilen da ga zvečer pogledam.
sam js bom pomoje kr u depresijo padla naslednji teden k pogledam zadnji del .
Js sem malo prej pogledla 12.del in mi res ni jasno kako to da sam še 1 del in kr konec sezone.Ful mi je žal za Sucreja, res bogi, k on mi je bil pa res fajn in tak pošten.In ful me zanima kaj je s tem Whistlerjem zdej,pomoje je eden od firme al pa kaj js vem,no.
Ful mi je blo pa smešno k je una Grečen rekla Lincu če je uno foro pobral iz "Sam doma" .
Me too, me too . Evo sm zdej pogledala in seveda spet . Pa srce mi razbija cel cajt, ku da jez bežim haha, zato pa jez nism za grozljivke, ker se preveč vživim .
Joj ta T-Bag!!! Bi ga nekam brcnla ej! Sam drgač pa mega načrt za pobeg! Sam itak ne gre nikoli vse po načrtih...
ja sam če bo (resnično upam in močno držim pesti ) 4.sezona se zve šele maja in to pomeni da bo verjetno enkrat jeseni na sporedu.ufff, dolga bo.sam itak se splača čakat .
aja, pa še to:3.sezona ma sam 13.delov zarad stavke.ker pred stavko so mel napisan scenarij do 13. dela in za to kaj več ne moremo pričakovat.bemti stavko!
Sam ni mi jasno, kk bodo lahko v en del strnil vse, ker se v mojem scenariju še velik zgodi Drugač se mi je pa po ogledu tega dela sanjal, da sm jst z Majklom plavala na en otok, da sva skup bežala