Dost sm že prebrala o teh čajih, pijem pa redno vsak dan pol litra zelenega čaja (si ga zju3 skuham pa pol nalijem v pollitrsko flaško za v službo, eno šalčko pa spijem), kadar mam čas, pa kak dober črni čaj z mlekom. Čajev ne sladkam sploh, za zelenega sm pa brala, da naj se ga sploh ne bi.
Jest sm se čajev tolk navadla, da sploh ne morm začet dneva brez. Prej k sm mogla bl zgodej vstajat, sm vedno popila črnega z mlekom, da me je zbudil, zdej mi je pa zeleni dovolj. Enostavno rabim nekej toplega in ne preveč močnega zjutri (kava je ful premočna).
Okusov (sploh črnih) čajev je pa zdej malo morje in ni težko izbrat - od vanilije, raznih omamno dišečih gozdnih sadežev, jagod, malin ipd ipd. Aja vedno mam pa filter vrečke k se mi ne da zafrkavat s precejanjem. Zeleni čaj pa ravno tako vedno vodo zavrem, pustim kako minutko, da se ohladi, potem dam pa vrečko not za 2-3 min.
Kar se pa zdravilnih učinkov zelenega čaja tiče, sm pa prek kratkim brala, da ti lahko pozdravi oz izboljša tud rano al čir na želodcu, sam v tem primeru bi ga blo treba popit cca 9dcl na dan, da bi mel učinek zdravljenja. Valda ma pa še veliko drugih pozitivnih učinkov, od tega, da ma antioksidante (čeprov sploh ne vem kaj to pomen, sam vem da je to dobr

), pomaga pri hujšanju itd.