Lubrikant/vlažilec
gregalina napisal/-a:Ker Durex coldplay ne obstaja
To bi bil primeren ime: cold play

Ravno včer sva si kupla enga novga: SilC-glide (siliconebased lubricant) 100ml

Jao men pa na silikonski bazi niso niti malo všeč. Samo v OPOZORILO: NE uporabljaj ga skupaj z vibratorjem (onim z gume), ali kakršnim koli gumi pripomočkim, ker si jih boš s tem silikonskim lubrikantom poškodovala. Najbolj priporočljivi so na vodni osnovi! Silikonski je pa najbolj primeren za sex v vodi.
Na vodni osnovi so tudi ful dobri, ampak ta (moj) na silikonski osnovi ne poškoduje kondoma, niti vibratorja.
Tiste, ki ga pa ne potrebujete, pa zelo mal expirementirate
. Tukaj se sploh ne gre, saj pri men ne, za premalo vlažnosti. Kot sem že enkrat napisala: handjob, blowjob, analno, razni pripomočki - dober lubrikant celo zadevo olajša, popestri oz. nudi nebeške občutke, se ne posuši, gladko vse poteka in možnost 1001 uporabe. Ampak vse ob pravilni uporabi in tapravem lubrikantu 
Tiste, ki ga pa ne potrebujete, pa zelo mal expirementirate

- *arabic_girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Nova Gorica
Black Kitty napisal/-a: Kot sem že enkrat napisala: handjob, blowjob, analno, razni pripomočki - dober lubrikant celo zadevo olajša, popestri oz. nudi nebeške občutke, se ne posuši, gladko vse poteka in možnost 1001 uporabe. Ampak vse ob pravilni uporabi in tapravem lubrikantu
ja vaaaljda. pri fafanju se pa res ne rabi lubrikanta.
Black Kitty napisal/-a:Na vodni osnovi so tudi ful dobri, ampak ta (moj) na silikonski osnovi ne poškoduje kondoma, niti vibratorja.
Tiste, ki ga pa ne potrebujete, pa zelo mal expirementirate. Tukaj se sploh ne gre, saj pri men ne, za premalo vlažnosti. Kot sem že enkrat napisala: handjob, blowjob, analno, razni pripomočki - dober lubrikant celo zadevo olajša, popestri oz. nudi nebeške občutke, se ne posuši, gladko vse poteka in možnost 1001 uporabe. Ampak vse ob pravilni uporabi in tapravem lubrikantu
Hehe to si ti rekla

Če ne uporabljaš lubrikanta, pa res še ne pomeni, da ne eksperimentiraš.
Meni bi lubrikant pri handjobu kvečjemu še otežil delo, da ne govorim o blowjobu. Če vama (oz. tebi) paše, da ga toliko uporabljata, super, samo da uživata. Nesmisel pa je njegovo neuporabo povezovati z eksperimentiranje v postelji. 

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Seveda je pripomoček in nekatere stvari olajša, vendar to še ne pomeni, da se stvari, pri katerih vidva uporabljata lubrikant, ne da izvest tudi brez lubrikanta. To je edino, kar me je zmotilo pri tvojem postu, nekakšno posploševanje, da brez lubrikanta ne moreš eksperimentirat. 

jullia_ napisal/-a:ja vaaaljda. pri fafanju se pa res ne rabi lubrikanta.
Čist odvisno od tehnike. Ja pr navadnemu res ne

freaky mal prehitr sem napisala, sploh nisem pogledala kako je pršl. Se da vse brez lubrikanta (s slino), ampak js prisegam na kvaliteten lubrikant.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
freaky napisal/-a: Meni bi lubrikant pri handjobu kvečjemu še otežil delo

odkar sm ga kupila za mojga handjob brez lubrikanta sploh ne pride v poštev.. mava pa durex warming.. ful fajn zadevca

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Black Kitty napisal/-a:jullia_ napisal/-a:ja vaaaljda. pri fafanju se pa res ne rabi lubrikanta.
Čist odvisno od tehnike. Ja pr navadnemu res ne, pri kaki posebni tehniki pa slina kr ni dovolj & moti me k mam potem tako kožo k da bi se kopala (včasih, če je čudna slina)
freaky mal prehitr sem napisala, sploh nisem pogledala kako je pršl. Se da vse brez lubrikanta (s slino), ampak js prisegam na kvaliteten lubrikant.
Ker lubrikant pa maš to? Ker tega k ga mava mi2 od Durex Play se tko dost hitr posuši.
edit: Sm pogledala mal viši in prec vidla kerga

A to sta ga drgač kupla v sex-shopu? Al tko v kakšni trgovini?
Roberta R. napisal/-a:prvič slišm da bi lubrikant otežil ročno delo?
Jah, kakor za koga. Ne znam ti razložit, ampak dejansk mi lubrikant use skupi oteži (pri handjobu seveda), me že moti, če mam recimo malo potne roke. Pa tud mojmu fantu ne paše z lubrikantom.