Nikol nimava muske med seksom, recimo če je radio prižgan me moti in ga vedno ugasnem, ker bi mi vse dol padel, če bi kak moderator začel kake ven strelat midva pa glih v akciji pa tud druge muske nikol ne poslušava, se tko teži osredotočim nanj
Vedno je prisotna glasba iz 60-ih,70-ih;Franck Sinatra,Barry White,Otis Redding..
Če že kaj novejšega poslušava takrat,so bolj balade in nežne pesmice,kot Celine Dion,Mariah Carey,Whitney Houston....
...če že izbiram ane, pol mam najrajš kej tazga živahnega .... kšn dance, house .... drgač pa niti nimava muske...no razn če nisva sama doma, pol dava kšb CD da se ne sliš naju v sosednje sobe
midva pa nimava nobene muzke, edin tv je učas pržgan, če slučajno gledava film pa naju kej prime umes pa pač ostane (edin stišava ga mal da se ne dere kej preveč)
ryu10kyu napisal/-a:Včasih tudi minutka dve zadoščata za enega brzaka...če drugega ne vsaj moškemu, če že ženski ne Ampak itak ni tisto samo minuta dve...samo tak občutek imaš da je vse tako hitro ko se dogaja
Ok, ker so nas poslali v drugo temo, bom ryu10kyu tukaj odgovoril.
Ne se slepit... Tisto je dejansko minuta dve Pa a te nič ne peče vest, da ženska ni zadovolj(e)na?
Tisto je bil bolj hec kot resnica...sam sem bolj pripadnik daljše varijante...pa da ne bom offtopic na to temo...glasba mi je vseeno če je ali pa če ni..takrat imam fokus na drugih stvareh...v bistvu je lahko za začetno vzdušje nekako...kasneje pa je sploh ne slišiš več
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE