Zanima me če kdo od vas študira na tej fakulteti. Konkretno me zanima smer živilska tehnologija. Predno se vpišem tja bi rada izvedela čim več stvari in si res želim vzpostaviti stik z nekom, ki mu je ta program poznan, ali pa samo fakulteta.
lp

) in je na začetku klela čez matematiko, fiziko, kemijo ipd... šele v tretjem letniku je prišla do predmeta, ki se je dejansko ukvarjal s hrano.
 ) in je na začetku klela čez matematiko, fiziko, kemijo ipd... šele v tretjem letniku je prišla do predmeta, ki se je dejansko ukvarjal s hrano. 

bubbles napisal/-a:če ti še nuca: na bf-ju je marsikej neurejeno, preveč je profesorjev, k to ne bi smel bit. tko da ti svetujem, da greš tja, če si res želiš to študirat, v naspreotnem primeru raj premisli...
 študiram na BF in je super... super profesorji, super faks... dejansko študentom prijazen faks!!!!!
  študiram na BF in je super... super profesorji, super faks... dejansko študentom prijazen faks!!!!!
 ), se mi pa predmeti, kot MIB in BTH zdijo zelo zanimivi.. Ne bi pa šla študirat. Pri MIB mi je genetika blaaazno zanimiva, na fakulteti pa imaš fizikalno kemijo, kar mi ne diši in bi verjetno mela probleme, prav tako z matematiko (iz OŠ mam zelo slabo podlago in mam večne probleme z njo). Pri BTH-ju mi pa niso všeč vse naprave (ogrooomno jih je, vsaj za moje pojme
 ), se mi pa predmeti, kot MIB in BTH zdijo zelo zanimivi.. Ne bi pa šla študirat. Pri MIB mi je genetika blaaazno zanimiva, na fakulteti pa imaš fizikalno kemijo, kar mi ne diši in bi verjetno mela probleme, prav tako z matematiko (iz OŠ mam zelo slabo podlago in mam večne probleme z njo). Pri BTH-ju mi pa niso všeč vse naprave (ogrooomno jih je, vsaj za moje pojme   Mamo celo skripto teh naprav in verjamem, da jih je še več) pa spet fizika in matematika. Fuj.
 Mamo celo skripto teh naprav in verjamem, da jih je še več) pa spet fizika in matematika. Fuj.
 Aja, pa še omejitev ma previsoko zame (men se zdi) hehe..
 Aja, pa še omejitev ma previsoko zame (men se zdi) hehe..