Tudi js sm mela komplekse na začetku, ali bojo mojemu tako majhne sploh ušeč, pa je čist nor nanje
LoveLy* napisal/-a:no moje so nekje srednje 75B....in moj fant bi jih skoz božal...ljubkoval in nev vem kaj še vse...jaz pa enostavno ne prenesem tega feelinga...sploh mi ni všeč..in pol se začnem pizdit poleg..in glupo zgleda...in bog ne daj da se dotakne mojih bradavičk..ker tega pa še bolj ne prensem..grozen občutek mi je..niam pojma kaj je z mano...hehe..
Lillu napisal/-a:Oh.. ne se sekerat zarad enih joškic.. k ni vredno pa škoda živcev.. js mam tut male.. 75b pa kva pol.. če moj men kej reče čez joške se takoj spomnem na njegovga tičkamal zajebancije mora bit..
Drugač pa nevem.. vprašej ga kaj za boga ga tok mot, pa kako bi se on počutu če bi tebe kej motil na njem.. nevem..
*arabic_girl* napisal/-a:torej bi bile 70/75B neka srednja velikost?hja meni so se moje vedno zdele majhne čeprav sm dobila od fanta drugačen odgovor....sm se obrenenjevala z prsmi prej bol kot sedaj, sedaj poskušam uživat v tem kar mam sej druzga ne ostane, ne? meni pa ful paše če mi jih ljubkuje in boža, ubistvu res odvisno od trenutka, včasih me to čisto zmeša, včasih pa mi sploh ne paše...