Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

vem da to ne spada sem...samo je povezano in me zanima :)
kako je kaj z kaznimi za nas ko smo mladi vozniki?...koliko pik ti gre pri kateri kazni?..noben mi ne zna prav povedati....
in kako je kaj z radarjem? onim ko te slika,in čez čas dobiš sliko domov?...po kolikem času dobiš sliko?...veliko me zanima..hehe..:P:p...ne da mam namen zaj divjat po cestah..samo za informacijo me zanima...hvala
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

anahirbd napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:
anahirbd napisal/-a:Jst pa delam izpit, oz. v petek se grem prijavit na izpitno! :)

Komi čakam, sam itq ne pričakujem da v prvo naredim.
Ne tako govorit, čist možno da boš nardila ;) Ker je od sreče odvisno, če mene vprašaš :) Samo zaupat v svoje sposobnosti pa ne bit živčna pa bo ziher šlo super.

Hvala za vzpodbudne besede, sej js bi tut usakmu tko svetovala sam pač v praksi je težje da nisi živčen.

Že dons k sm se prjavla sm bla živčna :D
Ja sej vem, jaz sem bla pred mojim izpitom noro živčna, ampak takoj ko se je izpitna ura začela, ko mi je začel govorit kam naj vozim sem se pa čisto sprostila in je blo super. Do takrat pa sem skoraj umrla, srce mi je ful nabijalo :)
Sej pomojem je vse tolko strah tega izpita ker vejo da če padeš moreš potem ponavadi dolgo čakat na naslednji rok.
I laugh at gilded butterflies.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

Jaz se spomnem,da sem se na dan,ko sem imela izpit z inštruktorjem 15 min prej dobila da sem se malo segrela in tud on je vedu katerega bom imela v komisija tako da mi je razložu na kaj da poudarek tisti v komisiji.
In zmenila sva se kako mi bo pomagal tako,da ko sem bila v dilemi sem ga malo poškilila in on mi je z rokami namignu :)
Uporabniški avatar
janja20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a janja20 »

jaz pa sem delala na ptuju. teste sem naredla komaj četrtič :( ....ampak sem jih :D , vožnjo pa sem naredla v prvo :D
tak da od julija nisem več mlada voznica :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

No jaz pa bi bla full vesela kake tolažbe... namreč zdaj delam izpit za avto, cpp teste sem vse v prvo nardila, vozila pa sem do zdaj 4x po 2 uri tak da mam zdej 8 ur... jutr 9 pa 10 uro. In zadnjič sm full slabo vozla, da sm zdej že čist voljo zgubila... pa ko sm prve tri krat vozila mi je blo full fajn pelat pa inštruktor je bil tud okey, zdej ko sm pa nazadnje pelala pa je bil ful tečn tolko da se ni drl tam na mene da sm zdej čist voljo zgubla do vožnje pa pol sem bla še bolj prestrašena pa nič kaj skoncentrirana da mi je vse narobe šlo, oni pa se je nekaj zmrdoval kak mi more skos isto govorit kak vozim, da sm dobla čist občutek zravn da bi zdaj že mogla full obvladat vozit. Mi je zdaj prav nočna mora it na naslednje ure vožnje, ko me je čist strah.

Pa mal me tak zanima pri kolkih urah ste ve kaj doble občutek za volan pa sklopko pa to, ker jaz mam tak filing da se nikol ne bom naučila vozit. Ker sm včasih kr nemirna z volanom pa za sklopko full nimam občutka pa prehitro spustim, včasih prepočasi pa vse kontra se mi zdi... križišč me je kr strah. Mi je kr mučno ko morm tolko stvari naenkrat razmišlat kaj morem pa zdaj nardit... sama sebi se zdim, da nisem za volan. Kar nekaj no... :roll:
Yada, yada, yada...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Na začetku, tam do 10. ure je bilo meni vse fino in fajn, ker itak nisem imela pojma o ničemer in sem se pač učila. Potem je prišla ena kriza, ki se je vlekla kar ene 20 ur. Nisem imela volje, nisem bila skoncentrirana, niiiiiččč od nič.

Ponavadi je tako, da je na prvih urah vedno vse super, potem vmes ne, na koncu ko pa vse znaš je pa spet ful fino. :)

Občutek za sklopko sem dobila dokaj pozno, sploh pa ker je bil moj prvi avto čisti polom. Menjalnik je bil s*ukan, sklopka tut,.. Ko sem zamenjala inštruktorja in avto mi je šlo veliko boljše, pa tudi moj drugi inštruktor mi sploh ni verjel, ko sem mu povedala kakšne probleme sem imela prej (s sklopko in menjalnikom).

Ne obupat, bodi čimbolj skoncentrirana in potrudi se, da boš čimprej naredila izpit. Js nisem nobenmu verjela kako fajn je ko imaš izpit. Ko pa sem ga sama naredila sem si rekla samo: "Če bi prej vedela da je tok fajn imeti izpit, bi se potrudila in ga naredila prej kot v (skoraj) enem letu."
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

janja20 napisal/-a:jaz pa sem delala na ptuju. teste sem naredla komaj četrtič :( ....ampak sem jih :D , vožnjo pa sem naredla v prvo :D

amm, sam v vednost... si še mlada voznica - morš bit stara 21 let; oba pogoja morta bit izpolnena: 2 leti vozniškega in 21 let :(

drgač pa mam jst zdele 22 ur, čz eno uro pa pol mam spet vožno :(
ja pa zdele trenutno mam krizo, k se bliža izpit (ne povem kdaj ga mam k itak n bom nrdila u taprve).
čprov jst težav s sklopko nism mela. sam delam pa včasih take kikse d joj, pol pa prec nsledno sukundo vem d sm nrdila nrobe. včas mam toolk probleme se skoncemtrerat d joj.no pa sj bo že še... bom pa pač v ene tretje nrdila pa zgonila nevem kolk keša zto :lol: ma bom že še, sam d dubim izpit :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No hvala za mal tolažbe. Mene ta vožnja čist psihično zdela. Nevem mogoč pa jaz tud spadam med onih 5% ljudi, ko niso za volan... kot je ena nekje povedla. :) Mene je tak strah za volanom, da sm cela trda pa živčna da pol stvari pozabim kaj morem nardit, pa sklopka pa mal nemirna z volanom... dans bi kr najrajš vse nekam poslala... mi je inštruktor reko, da ma tak občutek da mi je dobesedno vseeno za vse pa da nisem sproščena. Včasih še mi kr tak moralo zbije... :cry: Zdaj mam pa res občutek že, da nism za volan... bom verjetno kr dolgo delala ta izpit, sam komi čakam da mine ker mam že nočne more.
Yada, yada, yada...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

evo, še ena več se pridružuje k dnevu da dobi roza izkaznico v roke :D
dons pišem CPP na avtošoli in morm priznat, da me je kr mal strah.Vem da ni tolk strogo kot na roški, ampak tale križišča narsiana mi nč niso jasna :?
Seo pa rekl, da naj bi mela konc tedna že vožnjo če nardim CPP, pa da grem kr na Ig pelat.Halooo :roll: Pojma nimam pa grem kr na cesto.Nevem, mene je fuul strah, sploh pa ker sm totalno skregana s sklopko, ma sploh en morem počas spuščat :?
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

kikyca napisal/-a: namreč zdaj delam izpit za avto, cpp teste sem vse v prvo nardila, vozila pa sem do zdaj 4x po 2 uri tak da mam zdej 8 ur... jutr 9 pa 10 uro.

Kako pa to, da na enkrat voziš dve uri? Jaz mam rečmo "že" 18 ur pa nikol še nism skupi dve uri vozila. Posebi na začetku se nebi vozila po dve uri skupi, ker sm po eni uri že tko zmatrana pa dekoncentrirana, da bi bla druga ura sam še polom. Ker bi u prvi uri nardila tok napak nebi bla prpravlena bit skoncentrirana še za eno uro.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Js sem imela prvič 2 uri, potem ene 8 ur po eno uro, vse ostale pa spet po 2 skupaj. :? Je pa to določil kar inštruktor in so vsi imela po 2 uri skupaj. 1x sem rekla da bi rada imela samo eno uro, pa je reku da ni možno. :stupid:
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

a res? no jz sm do zdj sam po 1 uro vozla. Bom pa recimo zdele k bom nardila teorijo ga vprašala če lahka vozm po dve uri.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
janja20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a janja20 »

somebody napisal/-a:
janja20 napisal/-a:jaz pa sem delala na ptuju. teste sem naredla komaj četrtič :( ....ampak sem jih :D , vožnjo pa sem naredla v prvo :D

amm, sam v vednost... si še mlada voznica - morš bit stara 21 let; oba pogoja morta bit izpolnena: 2 leti vozniškega in 21 let :(

drgač pa mam jst zdele 22 ur, čz eno uro pa pol mam spet vožno :(
ja pa zdele trenutno mam krizo, k se bliža izpit (ne povem kdaj ga mam k itak n bom nrdila u taprve).
čprov jst težav s sklopko nism mela. sam delam pa včasih take kikse d joj, pol pa prec nsledno sukundo vem d sm nrdila nrobe. včas mam toolk probleme se skoncemtrerat d joj.no pa sj bo že še... bom pa pač v ene tretje nrdila pa zgonila nevem kolk keša zto :lol: ma bom že še, sam d dubim izpit :D

saj bom junija 21 stara im mela julija 2 leti vozniško
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

lolika69 napisal/-a:a res? no jz sm do zdj sam po 1 uro vozla. Bom pa recimo zdele k bom nardila teorijo ga vprašala če lahka vozm po dve uri.

Jst sem mela po dve uri samo nočno, AC in relacijsko. Ostalo sem tudi zvozla po samo eno uro naenkrat.

To, kar je imela Hox se zdi meni nenavadno, ampak verjetno imajo tako navado v tisti AŠ.

Purple, ko rešuješ test naj se ti nikamor ne mudi. križišča so pravzaprav enostavna, samo čas si je treba vzet in dobro pogledat vse znake. Srečno!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja v tej avtošoli ko jaz vozim je tud navada, da se vozi 2 uri če maš le čas... večinoma se po 2 uri vozi. Ker pelješ nekje 25 min do enga drugega večjega mesta pa potem še kako uro po tem mestu pa pol še nazaj 25 min voziš... Drugač se ne bi splačalo sam 1 uro vozit.
Yada, yada, yada...
Zaklenjeno