Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kitten »

Euler napisal/-a:Zbrisala kaj?
Messengerja?
Ostanejo stiki, samo mislim da ne pomaga

Pri nekaterih programih ni dovolj da ga samo odstranis (nadz.plosca-dodaj in odstrani), potrebno ga je izbrisati tudi iz registra (zazeni-regedit) in tukaj vse v zvezi z msnjem zbrisat...in sele potem ponovno nalozit...
Uporabniški avatar
Blossom
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Blossom »

just an advice... ni priporočeno kar tko brskat in brisat po registru, ker se lahko hitro kaj zalomi in potem si v "sajvestekje"
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Blossom hvala :bussi:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Mene pa zanima naslednje: imam Windows Live Messenger in se mi v seznamu stikov, kjer se izpiše ime, spodaj pa osebno sporočilo in mail naslov osebe, ime osebe ne prikaže v barvi, velikosti in obliki pisave, kakršno imajo nekateri nastavljeno. Recimo, da se pri nekom izpiše [ b ] ______[ /b ] in ne pisava, kakršno vidi ta oseba sama. V polju za osebno sporočilo pa mi normalno pokaže različne oblike pisave. Kako si naj torej nastavim v nastavitvah, da mi bo to prikazalo? Meni moje ime prikaže v drugačni pisavi in znakce zraven, medtem ko mi od drugih ne prikaže.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Maš Msn Plus inštaliran?
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne vem, mislim da ne. :oops: Kako to ugotovim? A si moram to inštalirat, da bo potem prikazalo?
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

A obstaja kak program,da vidš če je kdo navidez nedosegljiv?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Tamala_mrha napisal/-a:Ne vem, mislim da ne. :oops: Kako to ugotovim? A si moram to inštalirat, da bo potem prikazalo?

Jap, rab se Msn Plus programčk, da pol vidiš obarvane črke pr drugih in pr seb.
Drugač pa najlaže vidš, če maš inštaliranga kto, da pogledaš v orodni vrstici zgorej pr msn-ju, če maš na koncu napisan Plus.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

Damyanchyka napisal/-a:A obstaja kak program,da vidš če je kdo navidez nedosegljiv?

ne :wink:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jagodka85 napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Ne vem, mislim da ne. :oops: Kako to ugotovim? A si moram to inštalirat, da bo potem prikazalo?

Drugač pa najlaže vidš, če maš inštaliranga kto, da pogledaš v orodni vrstici zgorej pr msn-ju, če maš na koncu napisan Plus.

Hvala. :wink: Zdaj ga imam inštaliranega. Zanima še nekaj drugega: ali lahko oseba, ki jo blokiraš in izbrišeš iz msn-ja, ugotovi, da si jo blokiral in kako?
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

kako nej na msn-ju nardim tekst v osebnem sporočilu dvobarven oz. da se bo prelival na začetku iz recimo temno modre v svetlo modro? inštalirala sem si tole pa ne najdem kje mam to shranjen pa kako nastavit :?
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Tamala_mrha napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:

Hvala. :wink: Zdaj ga imam inštaliranega. Zanima še nekaj drugega: ali lahko oseba, ki jo blokiraš in izbrišeš iz msn-ja, ugotovi, da si jo blokiral in kako?

ja lahko vidi,ker obstajajo takšni programčki kjer lahko vidiš če te je kdo zbrisal ali blokiral in sicer o temu smo se že pogovarjali nekaj postou nazaj tako da malo prečekiraj.... :)
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Lilah tako ;)

*hox* napisal/-a:Mene pa zanima, če kdo ve, kako si na MSNju podpis obarvaš tako da se barve prelivajo? Sej to verjetno ne narediš z vsako črko posebaj ane? :gruebel:
Maudisa napisal/-a:takole: [c=24] blabla [/c=56]
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Mene pa zanima, kak na MSN-ju cist izkljucis dregljaj. Tisto sem odkljukala, da nocem prejemat in dajat dregljajev, sam se vedno mi napise, da mi je nekdo dal dregljaj.

Tok mi gre tok na jetra (sploh ce se uporabla namest pozdrava :roll: ), da bi najrajs ves folk k to dela blokirala :/
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

bouhica napisal/-a:Mene pa zanima, kak na MSN-ju cist izkljucis dregljaj. Tisto sem odkljukala, da nocem prejemat in dajat dregljajev, sam se vedno mi napise, da mi je nekdo dal dregljaj.

Tok mi gre tok na jetra (sploh ce se uporabla namest pozdrava :roll: ), da bi najrajs ves folk k to dela blokirala :/

:lach: :lach: ....meni gre tud to na kurc ko me folk skoz drega :evil:
Odgovori