Euler napisal/-a:Zbrisala kaj? Messengerja? Ostanejo stiki, samo mislim da ne pomaga
Pri nekaterih programih ni dovolj da ga samo odstranis (nadz.plosca-dodaj in odstrani), potrebno ga je izbrisati tudi iz registra (zazeni-regedit) in tukaj vse v zvezi z msnjem zbrisat...in sele potem ponovno nalozit...
Mene pa zanima naslednje: imam Windows Live Messenger in se mi v seznamu stikov, kjer se izpiše ime, spodaj pa osebno sporočilo in mail naslov osebe, ime osebe ne prikaže v barvi, velikosti in obliki pisave, kakršno imajo nekateri nastavljeno. Recimo, da se pri nekom izpiše [ b ] ______[ /b ] in ne pisava, kakršno vidi ta oseba sama. V polju za osebno sporočilo pa mi normalno pokaže različne oblike pisave. Kako si naj torej nastavim v nastavitvah, da mi bo to prikazalo? Meni moje ime prikaže v drugačni pisavi in znakce zraven, medtem ko mi od drugih ne prikaže.
Tamala_mrha napisal/-a:Ne vem, mislim da ne. Kako to ugotovim? A si moram to inštalirat, da bo potem prikazalo?
Jap, rab se Msn Plus programčk, da pol vidiš obarvane črke pr drugih in pr seb.
Drugač pa najlaže vidš, če maš inštaliranga kto, da pogledaš v orodni vrstici zgorej pr msn-ju, če maš na koncu napisan Plus.
Tamala_mrha napisal/-a:Ne vem, mislim da ne. Kako to ugotovim? A si moram to inštalirat, da bo potem prikazalo?
Jap, rab se Msn Plus programčk, da pol vidiš obarvane črke pr drugih in pr seb. Drugač pa najlaže vidš, če maš inštaliranga kto, da pogledaš v orodni vrstici zgorej pr msn-ju, če maš na koncu napisan Plus.
Hvala. Zdaj ga imam inštaliranega. Zanima še nekaj drugega: ali lahko oseba, ki jo blokiraš in izbrišeš iz msn-ja, ugotovi, da si jo blokiral in kako?
kako nej na msn-ju nardim tekst v osebnem sporočilu dvobarven oz. da se bo prelival na začetku iz recimo temno modre v svetlo modro? inštalirala sem si tole pa ne najdem kje mam to shranjen pa kako nastavit
Jap, rab se Msn Plus programčk, da pol vidiš obarvane črke pr drugih in pr seb. Drugač pa najlaže vidš, če maš inštaliranga kto, da pogledaš v orodni vrstici zgorej pr msn-ju, če maš na koncu napisan Plus.
Hvala. Zdaj ga imam inštaliranega. Zanima še nekaj drugega: ali lahko oseba, ki jo blokiraš in izbrišeš iz msn-ja, ugotovi, da si jo blokiral in kako?
ja lahko vidi,ker obstajajo takšni programčki kjer lahko vidiš če te je kdo zbrisal ali blokiral in sicer o temu smo se že pogovarjali nekaj postou nazaj tako da malo prečekiraj....
*hox* napisal/-a:Mene pa zanima, če kdo ve, kako si na MSNju podpis obarvaš tako da se barve prelivajo? Sej to verjetno ne narediš z vsako črko posebaj ane?
Mene pa zanima, kak na MSN-ju cist izkljucis dregljaj. Tisto sem odkljukala, da nocem prejemat in dajat dregljajev, sam se vedno mi napise, da mi je nekdo dal dregljaj.
Tok mi gre tok na jetra (sploh ce se uporabla namest pozdrava ), da bi najrajs ves folk k to dela blokirala
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
bouhica napisal/-a:Mene pa zanima, kak na MSN-ju cist izkljucis dregljaj. Tisto sem odkljukala, da nocem prejemat in dajat dregljajev, sam se vedno mi napise, da mi je nekdo dal dregljaj.
Tok mi gre tok na jetra (sploh ce se uporabla namest pozdrava ), da bi najrajs ves folk k to dela blokirala