Ja te barve, ki jih je omenila migrena bi prišle v poštev, ampak fino bi blo pa sploh, če bi našla majčko, ki bi bila dvobarvna - ena barva v isti kot ta puli plus recimo bela, črna, ali pa kak drug odtenek take modre...
Hej punce!
A lahko jaz na fensi opravo ( jakna-pol plašček, torbica, šalček.. uglavnem nekak tko) .. nosim teniske? take fensi..npr. lacostke al pa srebrne/zlate nikice?
Malo me mede, ker imam torbico zravn ( seveda v barvi tenisk) in nevem če bi pasalo..
^^ Ja to najboljše vidiš ko imaš vse oblečeno. Z Lacostkami boš težko zgrešila. Pri Nikicah pa moraš paziti, da je tapravi model - ne smejo biti široke.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
Mene nekaj zanima ali bi to zelo smešno zgledalo, če bi si oblekla kratke jeans bermuda hlače, preko pa moder pulover z kapuco (roxy - bolj športen) z karami na sredini. Pulover je bolj ohlapen. Obula pa bi si gležnarje s petko.
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
jaz pa sem enih par vidla da že nosijo balerinke!! saj ne tiste ko so čist kot copati ampak one mal boljše.. (heh saj veste ) a ni še mal premrzlo za to?? ali ne? ker drugače bi jih jaz tudi začela nosit (mam lih ene nove )