Js sm si pa dans kupla maskaro Lash Mania in Crystal Eyeliner (rjava barva). Za oboje sm dala majn ko 5€- Eyeliner je ful vredu, res lepe oke mi nardi. Maskare pa še nism sprobala, sam sm ziher, da je kul.
Moja mami je obsedena z njihovimi lipglossi z okusom jagode, meni so pa zelo preveč lepljivi. Mela sem pa od njih stavri za nohte in oči. Pa enkrat sem si kupla za ustnice, pa mi nič ni odgovarjalo. Dam raje malo več denarja pa mam bolj kvalitetne stvari. Meni pač Essence ne odgovarja.
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
Meni pa tale top speed lak za nohte ni všeč. Se full hitro krušit začne in ko ga namažeš ratajo kr take bunkice po celi površini nohta, kljub temu da je čisto nov. Imam pa namen probat še unga k pride v malo večji flaškici (se ne spomnim imena zdej).
^^Ja ta lak res ni vredu. Moj bo romal v koš, ker res grde bunkice nardi pa se takoj skruši. Ona maskara (Lash Mania) pa ful ni vredu. Nobenga efekta, dolgočasne trepalnice...
jst sm pa danes kupila senčko za oči, eyeshadow duo odtenek girls night out 07, ki naj bi bil vijoličen(svetel in temen), vem ker sem ga že poskusila pri kolegici...
pol pa jst to lepo odprem, pa se namažem in kaj dobim rjavo!!!!!!!!!! 200% je rjava namesto temno vijolične...krneki, v trgovini sem jo pa tudi samo pograbila, ker jo že poznam pa nisem niti dobro pogledala itaq je pa na zgornji plasti full shimra tako, da se niti ne vidi taprava barva... sploh nevem kako je to možno
Tinchka napisal/-a:Meni pa tale top speed lak za nohte ni všeč. Se full hitro krušit začne in ko ga namažeš ratajo kr take bunkice po celi površini nohta, kljub temu da je čisto nov. Imam pa namen probat še unga k pride v malo večji flaškici (se ne spomnim imena zdej).
zanimivo..men so pa fajn ok, oni drugi so bojs,sam tud ti so mi ok